8 coafuri care te intineresc garantat

1
De Gavrila Alina
21 dec. 2021

Culori care te fac sa pari cu 5 ani mai tanara? Da, exista? Si tot asa, iti putem recomanda si tunsori si coafuri pentru un look fresh si wow. Curioasa sa stii mai multe?

Ei bine, din fericireexista cateva trucuri si tehnici prin care putemarata mai tinere. Iata sugestiile noastre pe care sale prezinto stilistilui tau.

Bob wavy

Tunsorile in scari nu mai sunt la moda, dar un par scurt, blond te ajuta instant sa iesi in evidenta. Opteaza pentru un look wavy si creeaza acel look perfect de plaja in orice moment al anului

Pixie tuns perfect

Pentru toate femeile care s-au saturat sasiusuce parul si sa-l coafeze non stop, cea mai bunasolutie este parul scurt. Mai exact, pixie. Odata ceajungi la lungimea potrivita, rutina de stylingdevine floare la ureche. Crede-ne pe cuvant: potifolosi ceara mata sau un gel pentru mai multastralucire. Sugestiile noastre? EIMI Texture Touch si EIMI Pearl Styler.

Breton lung

Coafurile care incadreaza fata au un efect de sculptare a trasaturilor, iar variantele de bretonlung sunt cele mai potrivite in acest sens.Explicatia? Un Breton lung ofera definire si estefoarte usor de obtinut.

Tunsorile medii

Uneori, daca parul este prea lungfirul de par incepe sa arate subtiat, iar in timp, varfurile sunt predispuse sa se rupa, pentru ca productia de sebum a scalpului se reduce. O tunsoare de lungime medie sau chiar un bob lung te pot ajutasa pari mai tanara.

Par cret stralucitor

Parul cret este afectat intotdeauna de productia de sebum scazuta, iar textura luiingreuneaza actiunea uleiurile naturale, care incearca sa ajunga pana la varfuri. Propunereanoastra? Tunde-ti frecvent varfurile si adapteazatirutina de ingrijire.

Bob gradat

Iata un look modern care ofera mai multastructura parului. Joaca-te cu liniile diagonale, la un unghi de 45 de grade, iar la spate sa fie extremde scurt.

Coc elegant

Cocurile elegante si lejere sunt intotdeaunarecomandate femeilor care isi doresc sa para maitinere. Opteaza pentru un spray de fixare precum EIMI Flexible Finish, fara sa creezi o coafura prearigida.

Coada prinsa la baza cefei

Nu toate femeile s-au nascut cu abilitatea de a crea o coafura perfecta intr-un timp scurt. Cele maisimple si rapide variante sunt cozile legate la bazacefei, mai ales ca sunt mai putin severe cu parul. Nu uita sa creezi volum!