Adauga un plus de personalitate spatiului tau de lucru cu POP, noua tastatura si noul mouse Studio Series de la Logitech

1
De Gavrila Alina
24 ian. 2022

Tastatura POP si mouse-ul POP sunt doua produse extrem de jucause si colorate,
cu taste emoji interschimbabile si sunetul inconfundabil de click-clack al tastelor mecanice

Logitech lanseaza tastatura POP simouse-ul POP, cele mai noi produse Studio Series care vin cu un plus de personalitate si culori vibrante, redefinind felul in care poatearata spatiul tau de lucru.

“Studio Series adopta originalitatea fiecarui individ in parte. Tastatura POP si mouse-ul POP sunt produse inovative care isi propun sa fie la fel de expresive precum utilizatorii lor, cu personalitati puternice si care nu vor sa faca niciuncompromis atunci cand vine vorba de productivitate”, a declarat Art O’Gnimh, vicepresedinte al diviziei de lifestyle pentru creativitate si productivitate Logitech.


Tastatura POP este prevazuta cu opt taste emoji interschimbabile, 4 dintre ele fiind deja montate pe tastatura. Tastele emoji pot fi setate cu usurinta in functie de favoriteletale sau printr-un shortcut, folosind software-ul Logitech Options, disponibil printr-un simplu download pe PC sauMac. Mouse-ul POP este prevazut si cu un buton central care deschide meniul de emoji si poate fi setat pentru a-l accesadintr-o singura apasare.

Cu un aer retro, tastatura POP este o tastatura mecanica, usorde folosit si confortabila, care beneficiaza de functii de ultimageneratie. Este prevăzuta cu 12 noi shortcut-uri FN printrecare si Snip Screen, Mute Mic si Media Keys pentru a facilitametodele de lucru moderne.

Compact si simpatic, mouse-ul POP poate fi purtat cu usurinta in geanta sau buzunar atunci cand lucrezi in deplasare si te ajuta sa ramai productiv cu ajutorulSmartwheel, rotita care trece automat de pe modul high-precision pe speed scroll. Cu un design neted, confortabil, mouse-ul POP se muleaza perfect pe forma palmei tale. Este disponibil in mai multe variante de culori vibrante pentru aoferi un plus de veselie spatiului tau de lucru.

Ambele produse pot fi conectate simultan la 3 device-uridiferite prin Bluetooth sau prin receiver-ul wireless Logi Bolt. De asemenea, produsele sunt durabile, cu baterii care au durata de viata indelungatacaracteristici deja consacratepentru produsele Logitech.

Tastatura POP si mouse-ul POP sunt cele mai noi din gamaLogitech Studio Series. Aceasta include si mouse-ul Pebble, K580 si tastaturile K380. Tastatura POP funcționeaza cu sistemele macOS, Windows, iOS, ipadOS, Chrome OS and Android, iar mouse-ul POP cu Windows, macOS, iPadOS, Chrome OS si Linux.

Pret si disponibilitate

Tastatura POP si mouse-ul POP vor fi disponibile incepandcu luna ianuarie pe Logitech.com si la parteneri locali. Pretulrecomandat pentru tastatura POP este de 489 lei, iar pentrumouse POP 199 lei.