ADINISH SE ALATURA MISIUNII FUNDATIEI RENASTEREA

Avatar1
De Gavrila Alina
10 ian. 2021

Incepand cu 1 Ianuarie, Adinish se alatura misiunii Fundatiei Renasterea, aceea de a promova importanta adoptarii unui stil de viata sanatos, a educatiei pentru sanatate si programelor de preventie si diagnostic precoce.

Cancerul de san se afla in fruntea clasamentului cazurilor nou diagnosticate in fiecare an, in România. In acelasi timp, numarul persoanelor care efectueaza investigatii medicale periodice pentru depistarea precoce a afectiunilor, este in scadere.

”Este o onoare pentru noi sa devenim partenerii unui brand care pune accent pe calitate si pe dragostea pentru familie. In centrul preocuparii Fundatiei Renasterea a stat mereu dorinta de a convinge femeile din Romania ca pot ocupa cel mai important rol in viata copiilor si al familiei lor, protejandu-si propria sanatate. Avem convingerea ca rezultatele proiectelor Fundatiei Renasterea din ultimii 19 ani pot adauga noi beneficiari campaniilor de informare, a celor de oferire de analize medicale gratuite sau suport pentru pacientele diagnosticate, datorita implicarii si sustinerii primite din partea Adinish, a colaboratorilor si clientilor lor. Speram ca acesta sa fie primul pas intr-o colaborare de durata pentru Sanatatea Femeii, in misiunea noastra de a salva vieti!”, a declarat Mihaela Geoana, Presedintele Fundatiei Renasterea

Prin aceasta implicare dorim sa sustinem Fundatia Renasterea in campaniile de informare legate de importanta controalelor medicale anuale, sa ofere gratuit analize medicale persoanelor dezavantajate si sa ofere suport psihologic si moral pacientilor aflati in tratament oncologic.

Pe tot parcusul anului 2021, Adinish doneaza Fundatiei Renasterea 10% din pretul de vânzare al produselor din gama bravado!®DESIGNS, un brand recunoscut international, specializat in productia celor mai confortabile si functionale sutiene pentru gravide si alaptare.

Prin achizitionarea unui produs bravado!®DESIGNS, ni te alaturi in sustinerea proiectului nostru si pentru asta iti multumim!