Aflati totul despre flori si plante ornamentale, pomi, vita de vie si vin, legume, sere si solarii, in perioada 5-8 mai, la Zilele Horticulturii Bucurestene – Hortus FlowShow Romania 2022

1
De Gavrila Alina
4 mai 2022

In perioada 5-8 mai 2022 sunteti asteptati la cea de a XIX-a editie a Zilelor Horticulturii Bucurestene, evenimentorganizat anual de Facultatea de Horticultura, in campusulAgronomie-Herastrau, al Universitatatii de Stiinte Agronomicesi Medicina Veterinara din Bucuresti.

Cel mai frumos eveniment al primaverii va conduce intr-o calatorie in lumea horticulturii prin conferinte, ateliere, expozitii sidemonstratii in aer liber. Veti avea ocazia sa participati si la prezentarile hibrid organizate pe cele mai actuale teme din horticultura.

Impreuna cu partenerii nostri ne propunem sa inspiram vizitatoriisa traiasca o viata mai prietenoasa cu mediul inconjurator, ecologica si sanatoasa, prin solutiile de reciclare si de compostare a deseurilor alimentare si vegetale si prin prezentarea celor mai bunesolutii si produse horticole pentru casa si gradina.

Vizitatorii vor putea achizitiona direct de la producatori pomisi arbusti fructiferi, flori, plante ornamentale, seminte, rasaduri de legume si flori, unelte, utilaje, accesorii pentru horticultura siproduse agricole traditionale.

Vezi aici Programul Zilele Horticulturii Bucurestene 2022.

Editia din acest an a evenimentului Zilele HorticulturiiBucurestene se desfasoara sub simbolul bujorului, pentru a sustinein continuare initiativa proclamarii oficiale a Bujorului ca FloareNationala a Romaniei.

Incepand de joi, 5 mai, va asteptam alaturi de noi in aceastacalatorie extraordinara in lumea horticulturii in Bd. Marasti, nr.59, Bucuresti, Sector1, intre orele 10:00-18:00.

Pentru informatii suplimentare – Alexandra Cornea, comunicare@usamv.ro, 0744 641 930

www.horticultura-bucuresti.ro