Agriro Fresh sustine Concursul de Mancat Salata, concept inedit lansat de trainerul Cristi Cristea

1
De Gavrila Alina
27 sept. 2019

La finalul lunii august, Agriro Fresh si Cristi Cristea au organizat cea mai inedita competitie care incurajeaza un stilde viata sanatos, Concursul de Mancat Salata.

Aflat la cea de-a doua editie, evenimentul s-a desfasurat in cadrul Top Trainer Studio, singura sala de antrenament privat din Constanta.

Boost de energie si super savoare

Competitia, dedicata exclusiv doamnelor si domnisoarelor aaliniat la start noua finaliste, selectate in mod aleatoriu dintreparticipantele inscrise. Pentru a ajunge pe podium, acestea au trecut prin mai multe etape ce au inclus consumul salatelorAgriro Fresh. Criteriul de departajare a fost rapiditatea.

La evenimentul creat pe pagina de Facebook s-au inscris maimult de 500 de candidate, in timp ce video-ul din Youtube a strans peste 20.000 de vizualizari.

Cu un mozaic inedit de frunze si texturi, salatele au armonizatgustul, creand un complex echilibrat de nutrienti. Mixurilerezultate au constituit probe delicioase pentru concurente.

„Din dorinta de a educa si a ajuta cat mai multe persoane sasimodifice stilul de viata in bine, sa faca sport si se hraneascasanatos, am organizat impreuna cu prietenii de la Agriro Fresh Concursul de Mancat Salata. Acesta iese din tiparulcompetitiilor cu mancaruri bogate in calorii si le reamintesteoamenilor intr-un mod creativ de alimentatia corecta, declaraCristi Cristea, antrenor personal specializat in slabire, nutritionist si consilier in echilibrare hormonala in Constanta.

Marele premiu a constat intr-un abonament de 3 luni la sala cu antrenor personal, premiul II un weekend la munte, iarconcurenta de pe locul III a primit o pereche de adidasiprofesionali pentru fitness.

Despre Agriro Fresh

Agriro Fresh este liderul producatorilor locali de plantearomatice proaspete, cu unitati de plantare, productie siprelucrare in judetul Bihor, sat Ant, Comuna Avram Iancu. Produsele Agriro Fresh sunt disponibile in marile lanturi de magazine: Auchan, Carrefour, Cora, Kaufland, Mega Image, Metro, Penny Market, Selgros. Mai multe informatii pewww.agrirofresh.ro si pe pagina de Facebookhttps://www.facebook.com/agriro.