Alege gama vegana P.U.R.E de la Londa Professional si poarta-te bland cu parul tau

1
De Gavrila Alina
10 sept. 2021

Recent lansata de brandul Londa Professional, gamaP.U.R.E este o linie de produse vegane, pline de ingrediente care iubesc parul. Si pe care, le vei iubi si tu!

Sursa de inspiratie a noii game P.U.R.E este natura: autentica, curata, generoasa si empatica. Natura este o bunatate pura. P.U.R.E este blanda cu parul si contine ingrediente naturale in proportie de pana la 95%. Ingrediente prietenoase cu parul, pentru a-i oferi acestuia ingrijirea pe care o merita. Formulafara parabeni, fara siliconi, fara coloranti artificiali, cu ingrediente speciale avand la baza unt de shea.

Ai cele mai convingatoare motive pentru a folosi produsele din noua gama P.U.R.E:

Samponul P.U.R.E curata cu blandete parul, oferindu-i instant o stralucire naturala, cu aspect sanatos. Se maseaza pe parul umed si apoi se clateste bine.

Conditionner-ul din gama P.U.R.E hraneste firul de par cu usurinta si hidrateaza parul pentru un aspect sanatos si stralucitor. Atat samponul, cat si conditionner-ul sunt ideale pentru parul uscat si tern. Se aplica prin masarea pe parul umed timp de 1-3 minute, apoi se indeparteaza prin clatire abundenta cu apa.

In completarea rasfatului oferit parului tau, vine tratamentul P.U.R.E care hraneste si conditioneaza parul profund, pentru un efect natural si plin de stralucire. Distribuie produsul pe parul umed si lasa sa actioneze 5-10 minute. Clateste bine si bucura-te de un par sanatos si plin de stralucire!

De alegerile tale depinde sanatatea parului. Alege sa folosesti cele mai bune produse pentru a-i mentine frumusetea naturala.

Ingrijeste-ti si rasfatati parul cu noile produse oferite de LONDA PROFESSIONAL! Ai numai de castigat.