ANSWEAR inspira nu doar prin fashion. Descopera noua campanie „LIFESPIRATION STARTS HERE”

1
De Gavrila Alina
5 oct. 2021

Inspiratia te motiveaza la actiune, iti trezeste creativitatea si iti ofera aripi. Cea mai recenta campanie ANSWEAR, LIFESPIRATION STARTS HERE, parte a strategiei de reimprospatare a brandului, este captivanta si energizanta, prezentand eroine autentice care traiesc viata la maximum, in felul lor.

Simte inspiratia si puterea stilului de viata care emana din noul spot publicitar!

ANSWEAR este unul dintre cele mai mari magazine online multibrand din Polonia, prezent in 9 tari, printre care si Romania. De 10 ani, ANSWEAR asculta vocea si nevoile in continua schimbare ale clientilor. Selecteaza, inspira si sugereaza, oferindu-ti astfel mana libera pentru a te bucura de viata mai mult si mai indraznet. In noua campanie, ANSWEAR dezvaluie o noua directie de comunicare prin prezentarea unui spot publicitar care va incanta publicul.

In videoclip apar diferite femei. Toate au o trasatura comuna – sunt individualiste active si curajoase, constiente de propria lor valoare. Ele sunt ceea ce vor sa fie. Ele traiesc asa cum vor sa traiasca. Ele isi valorifica pe deplin potentialul, isi urmaresc pasiunile – sunt forta motrice a unei lumi in schimbare. Spotul este plin de energie feminina si emotii pozitive. Dans, box, calatorii, administrarea unei corporatii sau urcarea intr-un copac – fiecare femeie are propria idee originala pentru ea si nu se teme sa o manifeste.

In videoclipul regizat de Monika Kmita, alaturi de actrite, exista adevarate eroine care isi arata personalitatea unica. Pe ecran apare, printre altele, Izabela Sopalska-Rybak, antrenoare, activista social, presedinte a Fundatiei pentru persoanele cu dizabilitati din Varsovia si jucatoare a echipei de rugby Warsaw Rugby Team on Four Kings Wheelchair. Si acestea sunt doar cateva dintre titulaturile ei. Actiunile ei motiveaza in implinirea visurilor indiferent de situatie si schimbarea perceptiei societatii in privinta persoanelor cu dizabilitati.

Spotul prezinta si profilul polonezei Bożena Wydrowska, un artist vizual, interpreta si coregrafa, una dintre cele mai recunoscute figuri de pe scena poloneza de voguing culture si promotoare a ballroom culture. Scenele de lupta au fost create cu participarea lui Sasha Sidorenko, boxer profesionist polonez si ucrainean, campioana europeana la box. Ambasadorii noi campanii ANSWEAR sparg tiparele si au curajul extraordinar de a schimba lumea! Sunt LIFESPIRATION!

Campania face parte din implementarea strategiei LIFESPIRATION STARTS HERE, care a fost initiata prin introducerea colectiei Girl Power a brandului answear.LAB  – creata de femei si pentru femei, fiind o manifestare a fortei si a curajului feminin.

Ca parte a noii comunicari – ANSWEAR devine, pe langa un retailer online multibrand de fashion, un loc pentru LIFESPIRATION – adica o sursa care sa te inspire sa traiesti in felul tau.

Noua campanie ANSWEAR, LIFESPIRATION STARTS HERE, va fi lansata in media din 1 octombrie 2021, atat in online, cat si pe TV.

ANSWEAR este un reteiler polonez online multibrand care ofera o gama larga de haine si incaltaminte si accesorii de la peste 400 de branduri globale. Oferta include colectii pentru femei, barbati si copii, printre alte marci premium, sport sau denim. In prezent, ANSWEAR functioneaza pe 9 piete – de la lansarea sa in 2011, ANSWEAR a castigat peste 50 de premii si distinctii si a obtinut, de asemenea, recunoasterea a mii de clienti, carora le ofera o inspiratie constanta in materie de fashion, cooperand cu trendsetteri si experti din industria fashion. Brandul se bazeaza pe propriul centru logistic ce permite optimizarea costurilor si imbunatatirea logisticii, ceea ce are ca rezultat preturi excelente si promotii atractive. Toate produsele incluse in comanda sunt expediate intr-un singur pachet – din motive de mediu si pentru confortul clientilor. ANSWEAR se concentreaza pe livrarea rapida si pe calitatea serviciilor. Programul de loialitate AnswearClub este dedicat clientilor sai obisnuiti, ceea ce le permite sa faca cumparaturi la preturi atractive.