Answear lanseaza un nou concurs de fotografie, Art Food Inspirations, din jurul caruia fac parte Patrizia Paglieri, Ioana Puiu si Hayat Nabulsi

1
De Gavrila Alina
4 mai 2022

Answear lanseaza un nou concurs international de fotografie, Art Food Inspirations, dedicat celor pasionati de arta culinara si cu spirit artistic, ce se va desfasura in perioada 29 aprilie – 30 iunie.

Postarile inscrise in concurs vor fi evaluate si jurizate de Patrizia Paglieri, Ioana Puiu si Hayat Nabulsi, trei femei cunoscute publicului pentru pasiunea lor pentru tot ce inseamna food si fotografie, ce vad frumusetea artei culinare din fiecare preparat.

“Ne dorim sa cream impreuna o expozitie deosebita de gusturi si imagini. Dorim sa starnim admiratia si sa delectam simturile la fel cum se intampla in felurile de mancare ale celor mai buni chefi din intreaga lume. Iti invitam spiritul artistic la acest festival senzorial – plin de entuziasm cu privire la arta mancarii”, spune Georgiana Pana – marketing manager Answear Romania.

Priveste in jur, surprinde momentul si inspira-i si pe cei din jurul tau. Arta exceptionala se poate manifesta oriunde in jurul tau, este mesajul transmis prin concursul Art Food Inspirations.

Regulile concursului Art Food Inspirations:

1. Realizeaza o fotografie inspirata de mancare.

2. Adauga o scurta descriere despre povestea din spatele fotografiei.

3. Uploadeaza fotografia pe Instagram.

4. Nu uita sa adugi fotografiei si tagul #foodspiration_ro si tag catre @answear_ro

Premiul cel mare al concursului lansat de Answear este 1 smartphone Samsung Galaxy.

Mai multe detalii pe pagina concursului:

https://lifespirationstartshere.answear.ro