Anul acesta, Craciunul incepe mai devreme in Baneasa Shopping City

1
De Gavrila Alina
6 nov. 2020

Baneasa Shopping City este primul centru comercial care intra in spiritul sarbatorilor si da startul cumparaturilor de Craciun! Incepand cu 5 noiembrie, centrul comercial isi asteapta vizitatorii complet decorat de sarbatoare, pentru ca acestia sa se bucure mai mult timp de traditionalele cumparaturi de sezon, in deplina siguranta.

Din dorinta de a veni in intampinarea vizitatorilor sai, dar si pentru a-si incuraja clientii sa se pregateasca din timp si in cele mai sigure conditii, acestia vor avea la dispozitie aproape 50 de zile pentru a gasi tot ceea ce isi doresc: cadoul perfect pentru cei dragi, tinuta potrivita pentru Craciun, parfumul ideal pentru sezonul rece, paletele de make-up perfecte pentru Anul Nou sau decoratiunile pentru casa ce pastreaza vie magia Craciunului.

Pregatirea pentru sarbatori este mereu una deosebit de intensa, care deseori ajunge sa fie lasata pe ultimul moment. In conditiile neobisnuite din acest an, pregatirile din timp ne ajuta sa ne bucuram de momente linistite in siguranta, fara graba si fara agitatie. Baneasa Shopping City a inteles ca in conditiile actuale, cadoul oferit celor dragi va fi nu doar special, ci unul incarcat cu multa emotie, care trebuie sa tina loc si de imbratisari si de caldura apropierii.

Pentru toate aceste motive, dar mai ales din grija pentru clienti, centrul comercial vine in intampinarea vizitatorilor sai cu Xmas Xpress, serviciul de livrare gratuit a cadourilor direct din incinta Baneasa Shopping City. In felul acesta, clientii au posibilitatea de a trimite direct cadourile catre cei dragi, limitand in acest fel apropierea fizica de persoanele vulnerabile si pastrand distantarea sociala, atat de necesara in aceasta perioada. Pe langa serviciul special de livrare, clientii care isi vor achizitiona cadouri din centrul comercial pot apela la serviciul gratuit de impachetare a cadourilor, unde sunt disponibile mai multe variante de personalizare. Cele doua standuri vor fi amplasate la parter, in zona magazinului H&M si in galeria Feeria.

Surprizele nu se termina aici! Spiridusii lui Mos Craciun vor oferi aleatoriu cadouri vizitatorilor, in semn de multumire pe toata perioada sarbatorilor, iar incepand cu 12 noiembrie, cei care vor face cumparaturi de minimum 500 de lei din Baneasa Shopping City vor avea sansa de a castiga un voucher de 500 de lei la magazinul preferat daca se inscriu intr-o tombola.

Pentru mai multe detalii despre promotie si campanie, clientii pot accesa paginile oficiale de Facebook si Instagram, precum si site-ul www.baneasa.ro.

Spre finalul unui an complicat, in care cu totii am invatat sa facem fata unei noi realitati, este important sa ne putem permite sa ne bucuram mai mult de ceea ce, traditional, este cea mai frumoasa perioada a anului, sa fim mai empatici si mai responsabili fata de ceilalti si nu in ultimul rand, sa continuam sa daruim. Baneasa Shopping City nu lasa nimic la voia intamplarii si are grija ca sesiunile de shopping sa fie nu numai de succes, cat si in deplina siguranta.

In plus, magazinele din centrul comercial au pregatit o multime de oferte si promotii speciale  iar incepand cu 12 noiembrie, cei care vor face cumparaturi in aceasta perioada au sansa sa castige la fiecare 3 ore, prin tragere la sorti, un voucher de 500 de lei de la branduri internationale de renume.