Anything but ordinary denim: Perfect fits, authentic washes, responsibly made

1
De Gavrila Alina
14 mart. 2022

Denimul nu a fost niciodata mai cool! Elegant, usor de purtat si de integrat in diverse tinute, denimul este cu siguranta un item care odata achizitionat va ramane multa vreme in garderoba de zi cu zi, indiferent de sezon.

Disponibila deja in toate magazinele Marks & Spencer, cu modele atat pentru femei si barbati, cat si pentru copii, cea mai recenta colectie de denim este realizatadin bumbac ce provine din surse sustenabile. Piesele din denim sunt foarte confortabile si durabile, rezistand spalarilor repetate la masina, fiind, totodata, articole atemporale, usor de purtat in repetate ocazii si in diferite combinatii stilistice.

Colectia dedicata femeilor vine in atentia consumatorilor cu itemuri noi, printre acestea numarandu-se rochii si camasi lejere cu broderie ce pot fi usor integrate in tinutele de zi cu zi. Noile piese combina pe de o parte estetica feminina, cu detalii romantice si maneci cu volane, cu stilul contemporan, rochiile si topurile din denim avand broderii delicate si maneci bufante, punand astfel in valoare silueta feminina.

Pentru barbati, Marks & Spencer propune o gama de croieli contemporane care, mixate cu articole de imbracaminte precum jachetecamasi lejere si vestematlasate, vor conferi outfit-ului un stil efortless. Denimul continua sa inoveze datorita tehnologiilor Stormwear™ si 360 Flex. La acestea se adauga noi piese pentru sezonul actual, printre acestea numarandu-se jeans din bumbac reciclat in proportie de 100%, care isi pastreaza in acelasi timp stilul clasic datoritamaterialului care permite confort si totodata lejeritate in miscare.

Pentru copii, Marks & Spencer propune piese de care cei mici se vor indragosti din prima clipa! Cu detalii atent gandite cum sunt centurile ajustabile care asigurape langa confort si o potrivire perfecta, accente florale la care se adauga si broderiile, piesele din noua colectie ofera o nota eleganta in orice moment.

Noile piese din colectie sunt disponibile pewww.marksandspencer.com/ro

Despre Marks & Spencer

Infiintata in 1884, Marks & Spencer este unul dintre principalele magazine de retail din Marea Britanie, avand o vechime de peste 137 de ani. Marks & Spencer are peste 1.519 de magazine la nivel mondial, inclusiv Europa, Asia si Orientul Mijlociu precum si site-uri web emblematice in peste 100 de piete.

In Romania, Marks & Spencer prin partenerul sau in sistem de franciza, Voici La Mode, opereaza 3 magazine oferind calitatea M&S bine-cunoscuta prin colectiile de imbracaminte pentru femei, barbați si copii.

Pentru informatii suplimentare, accesati:  https://voicilamode.com/ , https://www.instagram.com/marksandspencerromania/ sau https://www.facebook.com/marksandspencerromania  

Despre materialele folosite de către Marks & Spencer

Marks & Spencer asigura ca 100% din bumbacul pentru imbracamintea produsa este acum din surse mai durabile, inclusiv bumbac provenit prin initiativa Better Cotton Initiative BCI.

De asemenea, Marks & Spencer utilizeaza in imbracaminte bumbac Fairtrade, organic si reciclat, obiectivul principal fiind acela de a utiliza exclusiv materii prime provenite din surse sustenabile, fiind astfel interzisa utilizarea tesaturii angora si fibrei alpaca.

Marks & Spencer a fost primul retailer care a ales transparenta in comunicare si a facut publice toate detaliile despre cele peste 500 de fabrici care produc imbracamintea, incaltamintea si accesoriile, printre acestea numarandu-se informatii precum: locatia fabricii, numele, numarul de angajati.

La sediul din Londra o echipa dedicata de designeri, tehnicieni si dezvoltatori lucreaza in permanenta pentru a identifica cele mai noi tendinte, scopul final fiind acela de a dezvolta noi modele si de a contribui la piese vestimentare concepute din materiale de inalta calitate.