Aromele verii si o ingrijire completa pentru pielea ta cu gelurile de dus din colectia KISS

1
De Gavrila Alina
24 aug. 2021

Nu-i asa ca la finalul unei zile de vara tot ce visezi pentru a-ti redobandi energia si starea de bine este un dus reconfortant, in care simturile sa-ti fie mangaiate de un delicios parfum racoritor?

Trebuie sa recunoastem ca dusul nu mai este de mult doar o modalitate de mentinere a igienei. Este timpul pe care il dedicam pe deplin propriei persoane, atat prin ingrijirea corpului, dar si prin faptul ca ne ofera un bun prilej sa ne deconectam mintea de la tot ce ne preocupa in mod obisnuit.
Pentru ca momentul de relaxare sa fie totodata si un ritual de ingrijire in acord cu nevoile pielii tale, este important sa folosesti produse cosmetice a caror calitate este garantata de catre producator.
Produsele din gama KISS sunt dezvoltate sub rigori farmaceutice, in concordanta cu cele mai inalte standarde internationale de calitate.

Majoritatea gelurilor de dus obisnuite au un pH mai mare de 7, ceea ce favorizeaza deshidratarea si iritarea pielii. Gelurile KISS contin acid lactic, ceea ce le confera o valoare a pH-ului apropiat de cel al pielii, impiedicand astfel alterarea florei normale, responsabila de protejarea pielii. In acest mod, pe langa senzatia placuta de catifelare pe care o ofera, previn deshidratarea si iritatiile, ce sunt mai frecvente in sezonul cald, cand ne expunem mai mult la soare.

In plus, acidul lactic ajuta si la procesul natural de reinnoire celulara, exfoliaza si imbunatateste textura si aspectul pielii.

Gelurile din gama KISS contin si extract de Aloe vera, un ingredient recunoscut pentru puterea mare de hidratare, catifelare si de mentinere a tineretii pielii. La toate acestea se adauga alantoina, ce calmeaza pielea iritata, si glicerina ce asigura o hidratare intensiva.

Gelurile de dus KISS sunt produse de compania Fiterman Pharma si sunt disponibile in mai multe arome delicioase de vara:
●    Pink Grapefruit
●    Wild Orchids & Olives
●    Fantasy Freesia
●    Strawberry & Cream
●    Vanilla & Milk
●    Juicy Watermelon
Descopera si tu intreaga colectie pe https://shopfiterman.ro/ingrijire-personala/gama-kiss