BABYBJÖRN – Brandul care a facut o arta din purtarea bebelusilor in sisteme ergonomice

1
De Gavrila Alina
30 iun. 2020

Incepand din anul 1973, BABYBJÖRN a dezvoltat o linie de sisteme de purtare in stransa legatura si colaborare cu experti medicali, precum si cu familii – pentru a sti mereu care sunt nevoile reale ale parintilor.

De atunci, arta purtarii bebelusilor in sisteme ergonomice a crescut, s-a dezvoltat si multumita unor promotori ai ideii de ‘purtare’ un numar din ce in ce mai mare de bebelusi sunt purtati cu ajutorul sistemelor de purtare ergonomice.

Apropierea dintre bebelus si parinte a facut intotdeauna parte din principiilele de baza BABYBJÖRN. Ne-am inspirat din cercetarile facute la sfarsitul anilor ‘60 care au aratat faptul ca un contact frecvent intre parinti si corpul bebelusului sunt benefice pentru dezvoltarea si bunastarea micutului.

Originea suedeza si designul elegant, dar practic, deosebeste brandul BABYBJÖRN de alte branduri de pe piata de profil. Aceasta incredere in brand a fost construita pe o perioada mai mare de 50 de ani, motiv pentru care lansam doar produse care indeplinesc standarde inalte de siguranta, calitate si stil, pe care le stabilim cu multa rigurozitate. Nu facem niciodata compromisuri pentru aceste valori de baza deoarece sunt extrem de importante pentru noi. Oferim produse durabile si cu adevarat utile – crearea si dezvoltarea unor produse de calitate pentru cei mici este ceea ce stim cel mai bine!

BABYBJÖRN – Valorile de baza ale brandului
Nu facem niciodata compromisuri atunci cand vine vorba de Siguranta
Inca de la inceput, din 1960, brandul BABYBJÖRN a fost asociat cu conceptul de siguranta. Pe toata durata fazei de creare si dezvoltare a produselor, am ales sa lucram indeaproape cu experti medicali, precum si cu familii – pentru a sti care sunt nevoile reale ale bebelusilor si ale parintilor. Mai apoi, produsele noastre au fost testate o perioada indelungata, pentru a ne asigura ca dezvoltam doar produse care ofera o siguranta sporita.

Colaborarea noastra cu expertii medicali este extrem de importanta deoarece toate produsele noastre se bazeaza pe expertiza obiectiva a acestora – acestia au examinat si aprobat siguranta produselor

Calitatea inseamna atentie sporita acordata chiar si celui mai mic detaliu
Produsele din gama BABYBJÖRN sunt robuste, rezistente – acestia pot fi folosite din nou si din nou, fara a se deteriora odata cu trecerea timpului. Secretul unor produse de calitate superioara este atentia sporita pe care o acordam chiar si celui mai mic detaliu, deoarece detaliile fac diferenta.

Produsele noastre indeplinesc cele mai stricte cerinte, inclusiv standarde precum EN, ASTM si CPSIA, precum Oeko-Tex Standard 100, clasa I,care este cel mai strict material textil pentru produsele pentru bebelusi.

Stil simplu, curat, potrivit atat pentru bebelusi, cat si pentru parinti
Produsele BABYBJÖRN au un stil distinctiv si un aspect contemporan. Dezvoltam produse moi si confortabile, cu forme si materiale care sa se adapteze tuturor copiilor. Atunci cand creem produse, luam in calcul atat nevoile bebelusilor, cat si pe cele ale parintilor.

Produse create cu Pasiune pentru generatiile urmatoare
Ideea lansarii in anii ‘70 a primului nostru sistem ergonomic de purtare s-a nascut din convingerea ca bebelusii si parintii au nevoie de apropriere, pentru ca acestia sa se dezvolte in mod armonios. Ne dorim sa-i ajutam pe parinti sa creeze legaturi stranse cu copilasii lor, iar sistemele de purtare oferta oportunitati nesfarsite in acest sens. Respiratia si bataile inimii parintilor, simtite de aproape de catre bebelus, actioneaza ca o imbratisare calda. Credem ca aceasta apropiere ii ajuta pe cei mici sa creasca increzatori si fericiti.

Grija pentru oameni este forta care ne face sa dezvoltam produse de calitate
Toata lumea care lucreaza cu BABYBJÖRN se focuseaza pe crearea unor produse care sa satisfaca toate nevoile si cerintele bebelusilor si ale parintilor. Acordam o atentie sporita tuturor feedback-urilor pe care le primim, deoarece ne pasa de oameni si de experienta pe care o au atunci cand folosesc produsele noastre.