Back to School, Back to Office – La SensoDays gasesti stilul care ti se potriveste

1
De Gavrila Alina
23 sept. 2019

Odata cu noul anotimp simti nevoia de ceva nou? Relax, we got you! Asaza-te pe fotoliu, porneste playlist-ul preferat si intra pe www.sensodays.ro ca sa descoperi ce e cool in sezonulBack to School”.

New season, new styles pentru cafamilia ta merita tot ce e mai bun cand vine vorba de casa voastra.

Orice inceput ar trebui sa fie invaluit intr-o aura de confort si frumusete

Ai dat drumul la muzica? Laptop-ul este incarcat? Perfect, pentru ca iti garantam ca o sa uiti repede de cate ore esti in barade search de pe SensoDays. J

Indiferent de stilul dorit, pe site gasesti peste 100 de brand-uripremium dedicate tie, pentru ca SensoDays se traieste cu personalitate si atitudine.

Dar cum fiecare supererou are nevoie din cand in cand de putinajutor cand vine vorba de shopping, afla ca pe SensoDays.ro itipoti pastra spiritual de vacanta, chiar daca toamna s-a instalatdeja cu oferte dedicate celor mai mari shopping lovers.

Fie ca vrei sa iti renovezi baia, bucataria sau ai in plan catevacadouri pentru cei dragi, problema ta este rezolvata rapid, la un click distanta. Deci, seturi de cristal, lumanari sau un set de scaune care o sa schimbe cu totul look-ul apartamentului?

Ofera-i casei tale un stil propriu pentru ca in aceasta toamna peSensoDays descoperi o varietate de produse dedicate si celormai pretentiosi dintre noi.

Back to School, Back to Office in stilul SensoDays

Dar daca vrei sa iti redecorezi biroul sau working place-ul? PeSensoDays gasesti o varietate de produse ale caror culoricombinate intre ele creeaza o atmosfera cromatica si moderna, like in the movies! Te asiguram ca musafirii vor aprecia! J In plus, se potriveste si cu lumina orasului. Asa ca pune un ceai, dadrumul la putin jazz si fati timp si pentru mail-urile pe care le-ailasat in pending.

Si daca simti deja ca au trecut orele, iar lumina de toamna dejaiti bate in ecranul laptopului, avem un hint pentru tine, our most trusted friend: Pune in cos produsele acelea favorite pe care le-ai gasit astazi pe site, asigura-te ca au valoare de 4.000 de lei din minim 3 categorii (baie, bucatarie, dormitor sau living) si in luna septembrie ai 50 % reducere la toate produsele din categoria cu valoarea cea mai mica.

Ce zici, o punem de un autumn party? J

*****

Despre Sensodays

SensoDays crede ca fiecare persoana are un vis, o idee despreinteriorul ideal al casei sale. De asemenea, intreaga echipasustine viziunea ca visele pot deveni realitate. Este motivulpentru care Sensodays reuseste sa recomande si sa ofere celemai interesante, mai versatile si mai noi produse si colectii ale brandurilor cu reputatie in domeniul bailor, bucatariilor si al decoratiunilor interioare. Pentru SensoDays fiecare persoanaare o filosofie unica de viata si este misiunea asumata de a o ajuta sa o implementeze in casa visurilor sale.

Cu o experienta de peste 15 de ani in managementulcategoriilor, sute de furnizori auditati permanent si o logisticaimpecabila cu livrare in toata tara SensoDays te invita saadaugi o nota personala. #mysensodays

Pe www.sensodays.ro gasiţi peste 100 de branduri premium, iarpentru inspiraţie va asteptam in  cele doua showroom-uri din Bucuresti, Baneasa, Strada Bilciuresti nr. 20-22 şi Ştirbei Voda160-162.