BACK TO SCHOOL! TOAMNA ACEASTA DARUIESTE ZAMBETE!

Avatar1
De Gavrila Alina
29 aug. 2019

Nimic nu se compara cu fericirea pura a unui copil atunci cand face primii pasi pe poarta scolii, o zi importanta pe care nu o va uita prea curand. Este de datoria noastra sa ii facem sazambeasca in cele mai bune moduri posibile, de aceea in aceastatoamna ECCO da start unei noi campaniiBack To School”.

Doneaza sansa la educatie

In perioada 29.08 – 15.09.2019, ECCO, in colaborare cu Fundatia Principesa Margareta, isi propune sa ajunga la copiii din Romania care au nevoie de un mic ajutor. Astfel, la fiecaredonatie de rechizite, ECCO te rasplateste cu 20 % reducere la incaltamintea neredusa pentru copii.

Let’s bring a bit of happiness! J

Vino in unul din magazinele ECCO si ajuta un copil sa mearga la scoala. Vom colecta rechizite scolare utile copiilor de diferite varste: creioane, set creioane colorate, caiete A5, A4, radiera, linear, pix, stilou, acuarele, ghiozdan, penar, etc. Pentru colectarea rechizitelor, in fiecare magazin ECCO mentionat in link-ul de mai jos veti putea gasi cateurna pentru rechizite, semnalizata corespunzator. https://www.ecco-shoes.ro/gaseste-un-magazin-ecco/

In Romania, unul din cinci copii abandoneaza scoala din cauza saraciei si a conditiilor precare de trai. Fara educatie, ei nu au nici o sansa la o viata mai buna

In fiecare an, așteptam cu drag campania Back to School care usor, usor a devenit proiectul nostru favorit la ECCO. In 2018/2019 am reusit sa ajungem la peste 700 de copii, cu ajutorul vostru. Astfel, in acest an ne dorim sa depasim acestrecord si sa ducem mai departe campania de zambete. Dorim saaducem zambete si fericire copiilor proveniti din familiidefavorizate si din centre de plasament care nu au aceleasisanse pe care le are un copil provenit dintr-o familie cu posibilitati financiare. In Romania, aceasta problema persista, tocmai de aceea pentru noi a devenit un laitmotiv in fiecare nouan scolar si ne dorim sa fim printre cei care pun cate o caramida in fundatia unei cariere de succes pe care micutii o vor avea” a declarat Victor Tighinea, Director General ECCO Romania.

Back to school – 2018 – in cifre

ECCO se implica activ in comunitatile din care face parte, iarcampania din 2018 a reusit sa acopere cateva dintre cele maiimportante judete din Romania. 602 copii din cadrul proiectuluiFondul Special pentru Copii au primit rechizite scolare:

400 de copii din 8 centre de tip after school din Ialomita, Constanta, Mures, Bistrita, Neamt, Ilfov, Alba șiMaramures.
202 copii din familii aflate in situatii dificile din judeteleIlfov, Bucuresti, Iasi, Mures, Neamt, Constanta, Maramures, Sibiu, Alba, Calarasi, Bistrita, Bihor, Teleorman.

Fundatia Principesa Margareta a Romaniei (FPMR) a fostinfiintata in 1990 de Alteta Sa Regala Principesa Margareta a Romaniei impreuna cu tatal sau, Majestatea Sa Regele Mihai I.

In prezent, Fundatia dezvolta si sustine programe care imbunatatesc conditiile de viata ale copiilor, varstnicilor, tinerilor si familiilor din comunitati defavorizate, stimuleazasolidaritatea intre generatii si sprijina tinerii talentati.

Despre ECCO

ECCO este unul dintre cele mai importante brand-uri de pantofi din lume, care combina stilul si confortul. Succesul ECCO este construit in jurul produselor cu o piele de calitate superioara. Produsele ECCO sunt vandute in 90 de tari, la peste 2.200 de magazine ECCO si peste 14.000 de puncte de vanzare. ECCO a fost fondat in Danemarca in 1963, si are peste 21.000 de angajati in intreaga lume.