Baneasa Shopping City continua seria de evenimente Baneasa Xclusive cu lansarea colectiei TommyXZendaya de la Tommy Hilfiger!

Avatar1
De Gavrila Alina
22 apr. 2019

Colectia capsula TommyXZendaya – disponibila acum in premiera in Romania, in Baneasa Shopping City!

Baneasa Xclusive este un nou concept Baneasa Shopping City care isi propune sa aduca impreuna toate exclusivitatile oferite de Baneasa Shopping City reunind lansari de branduri in exclusivitate, colectii capsula in premiera, produse in editie limitata si experiente unice de shopping.

Noul concept celebreaza universul exclusivitatilor din lumea shopping-ului si completeaza natural binecunoscutul tagline „All in the Name of Fashion”, devenit sinonim cu Baneasa Shopping City. Cu peste 50 de branduri disponibile in exclusivitate si peste 350 de magazine, centrul comercial este locul in care au loc cele mai importante premiere din lumea modei si ale shopping-ului. Aici ajung pentru prima data toate produsele care ulterior devin obiectul dorintei a mii de oameni, lansarile de branduri in exclusivitate, colectiile capsula, produsele in editie limitata sau experientele unice de shopping ce se intampla in premiera la Baneasa Shopping City.

Miercuri, 17 aprilie, seria de evenimente din conceptul Baneasa Xclusive a continuat cu noua colectie TommyXZendaya de la Tommy Hilfiger, creata in colaborare cu actrita americana Zendaya, disponibila in premiera in Romania la Baneasa Shopping City! Prima colectie TommyXZendaya este o celebrare a femeii puternice, emblematice pentru anii ‘70, spunand totodata povestea prezentarii de moda Battle of Versailles ce a avut loc in acea vreme si declaratia autentica facuta de modelele americane care au urcat pe podium.

Look-ul este puternic si increzator, cu siluete structurate, incluzand pantaloni jeans si costume cu talie inalta, realizate intr-o paleta bogata de culori crem, bleumarin, burgundy si rosu Cabernet si literele “Z” si “T” brodate. Dungile curcubeu si printurile multicolore inspirate de zodiac adauga o nota jucausa colectiei, de la rochii feminine lungi pana la camasi de satin. Costumul clasic este actualizat cu un twist modern, cu pantaloni largi si blazerele taliei inguste reimaginate in imprimeuri rosu Cabernet si crem.

De la imbracaminte si accesorii la costume de baie si lenjerie de corp, colectia imbratiseaza nostalgia trecutului, in timp de priveste spre viitor, imbinand stilul unic si increzator al actritei Zendaya cu ADN-ul clasic si cool american al brandului