Beciul Domnesc lanseaza gama de vinuri SCEPTRUS, sub conceptul intitulat Modernobilitate

1
De Gavrila Alina
25 nov. 2021

Beciul Domnesc, unul dintre cei mai mariproducatori de vinuri din Romania, anuntalansarea Sceptrus, un nou brand de vinuripremium, care, incepand din aceasta toamna,intra oficial in portofoliul companiei. Gama Sceptrus aduce in atentia consumatorilor trei noitipuri de vin, sub un concept inedit de campanie: Modernobilitate.

Modernobilitatea Sceptrus prezinta frumuseteasurprinzatoare a traditiei, nobilitatii si regalitatiitranspuse prin filtrul lumii moderne in care traim.

Avand in spate o traditie a calitatii si istoriamostenirii tronului Moldovei, Sceptrus surprindeprin selectia sa de vinuri moderne. Adresat celor ceprivesc viata in acord cu filtrele si viteza lumiionline, gama Sceptrus prezinta trei sortimente de vinuri cu personalitate efervescenta, surprinzatoare, nelipsita de umor si sarcasm delicios.

Nobilitatea nu mai e intangibila, iar distanta dintrelumea noastra si lumea nobililor poate disparea acumcu un singur click. Preluand esenta nobilitatii siadaptand-o la actualitate, Sceptrus reuseste sacreioneze un nou univers in care, cu un singur paharde vin, poti gusta din ambele lumi.

Lansarea Sceptrus, noul brand premium din portofoliul Beciul Domnesc, duce mai departemostenirea companiei si intareste promisiuneaacesteia de a continua sa ofere consumatorilor o diversitate de produse cu cel mai bun raport calitatepret.

Traditia vinurilor romanesti e mostenirea noastra, iar misiunea pe care ne-am asumat-o este aceea de aoferi romanilor produse de cea mai buna calitate, produse medaliate si premiate de-a lungul timpului.Sceptrus este un proiect de suflet, care vine ca o completare fireasca a dorintei noastre de a dezvoltasegmentul premium al portofoliului companieiBeciul Domnesc, prin trei tipuri de vin completdiferite, surprinzatoare, unice., mentioneazaLuchi Georgescu, Presedinte Beciul Domnesc.

Trei vinuri elegante, modern

Gama Sceptrus include trei tipuri de vin cu atributedistincte, puternice, create pentru a deservi sicompleta diverse momente de consum si asocieriatent gandite.

Sceptrus fumé este un produs vinificat in sec, careimbina cu succes soiurile Chardonnay si Sauvignon Blanc. Soiul Chardonnay este maturat in barique-uripentru a dobandi notele dulci si vanilate de tanin, care, odata contopite cu notele florale si de citrice ale soiului Sauvignon Blanc completeaza paleta gustativa si fac ca vinul sa devina catifelat, rotund, cu accente surprinzatoare de portocala confiata.

Sceptrus rosé este conceput prin cupajarea vinurilor obtinute din soiurile Pinot Noir si Cabernet Sauvignon, fiind un produs vinificat in sec. Aromele fructate de cirese albe, amarui si piersici specificesoiului Pinot Noir, impreuna cu notele calde de capsuni si fragi specifice Cabernetului, dau nastere unui vin cu o personalitate unica. Notele sale fructate se echilibreaza perfect cu aromele secundare cu accente de fructul pasiunii si pepene verde.

Sceptrus rosu este creat din soiurile Cabernet Sauvignon, Feteasca Neagra si Merlot, vinificate insec, avand forta si amplitudinea aromelor individuale ale celor trei soiuri de struguri negri. Acest vin poartasavoarea fructelor de padure supracoapte si a notelorcalde, puternice ale toamnei subcarpatice. Prin culegerea tarzie a strugurilor s-au obtinut note aromatice complexe, specifice unui vin corpolent si echilibrat.

Gama Sceptrus va fi disponibila pe piata din Romania si va putea fi savurata de catre consumatoriincepand din aceasta toamna.

Despre BECIUL DOMNESC

Infiintata in anul 1949, Beciul Domnesc este unul dintre ceimai mari producatori de vinuri din Romania. Companiaexploateaza peste 1.400 de hectare cultivate cu vita de vie nobila, amplasate in renumitele podgorii Cotesti, Odobesti, Panciu si Husi. Mandria companiei este Monumentul BeciulDomnesc, care dateaza din vremea lui Stefan cel Mare sigazduieste peste 100 000 sticle de vin. Datorita importanteisale istorice, Monumentul Beciul Domnesc a fost inclus in patrimoniul cultural al Romaniei.

Portofoliul Beciul Domnesc cuprinde produse din categoriile vin, vinars, bauturi spirtoase si otet. Printrebrandurile de vin din portofoliul companiei se numaraMirabilis Machina, Sempre Rose, Vinoteca, ComoaraPivnitei, Egregio, Rosé Vérité, Beciul Domnesc, BeciulDomnesc Grand Reserve, Sigillum Moldaviae si altele, iarportofoliul de vinarsuri este format din brandurile Miorita siJad.

Calitatea produselor a fost recunoscuta de catre specialistiidin intreaga lume, astfel vinurile si vinarsurile din portofoliul Beciul Domnesc au castigat numeroase medaliila competitiile nationale si internayionale.

Beciul Domnesc Compania

Focsani, str. Avantului nr.12, Vrancea                                                                                                                             www.beciuldomnesc.ro