Bine de stiut inainte sa-ti maresti buzele cu acid hialuronic

1
De Gavrila Alina
30 dec. 2021
Vezi din ce in ce mai multe buze perfecte, cu o forma sublima, care nu cad in vulgar, dar care sunt perfect pline si hidratate? 
Unele buze sunt mai naturale ca altele, dar când nu esti suficient de multumita de ceea ce ti-a dat natura, poti oricând sa apelezi la marirea buzelor cu acid hialuronic. 
Am intrebat-o pe dr. Iuliana Circu, chirurg estetician si plastician in cadrul clinicilor SKiN MedSpa din Bucuresti si Corbeanca, exact ce ai nevoie sa stii inainte sa dai bani, ca apoi sa-ti doresti vechile buze inapoi.
In primul rand, trebuie sa alegi un medic calificat, cu experienta, de preferat chirurg plastician, deoarece, doar in cazul acestei specializari se invata arta modificarii si armonizarii trasaturilor chipului. A doua si singura specializare acceptata este dermatologia, cu conditia ca medicul sa cunoasca tehnicile de injectare ale filierelor dermice. Alegerea medicului este cruciala, intrucat orice greseala se va vedea pe buzele tale, mai ales ca acidul hialuronic face gâlme si poate produce mai multe complicatii, din cauza unei tehnici eronate de injectare.
De asemenea, exista acid hialuronic original si contrafacut, tipuri si marci diferite, atat din punct de vedere calitate, cat si compozitie.
Anumite fillere pe baza de acid hialuronic pot fi utilizate doar in anumite zone ale fetei sau pot sa aiba o remanenta diferita. Regula este sa alegi mereu un producator cunoscut, care are site si despre care sa gasesti informatii in online.
Nu in ultimul rând, nu te lasa influentata de un pret prea mare sau prea mic, deoarece nu pretul reprezinta garantia calitatii. Pretul pentru 1 ml de acid hialuronic, chiar daca este vorba despre aceeasi marca, incepe de la 130 – 200 de euro si ajunge si la 500 – 600 de euro sau mai sus. Cel mai bine este sa citesti recenziile, sa te uiti la poze si la comentariile reale.
Pozele din social media pot fi editate sau chiar furate si de aceea e bine sa verifici si informatiile din site-ul clinicii.