Black Friday MAM Bricolaj: amenajare la pret redus, satisfactie in intregime!

1
De Gavrila Alina
10 nov. 2021

Retailer-ul de materiale, accesorii pentru mobilier si electrice MAM Bricolaj isi desfasoara campania de Black Friday intre 15 si 30 noiembrie in cele trei magazine fizice, cat si online.

De cativa ani, sfarsitul toamnei este marcat de campaniile de Black Friday; insa, dintotdeauna, aceasta perioada a coincis cu mutarea lucrarilor de constructii si amenajare la interior pe fondul vremii nefavorabile. Astfel, retailer-ul de materiale MAM Bricolaj vine in ajutorul clientilor sai in aceasta perioada cu o campanie de Black Friday (1530 noiembrie) pentru a le sustine proiectele de amenajare interioara.

Campania include reduceri de pana la 50%, atat pentru articole din cele trei magazine fizice, cat si online, pe https://webshop.mam-bricolaj.ro/. Vedetele Black Friday MAM Bricolaj sunt accesoriile pentru mobila, atat de versatile si utile in modificarile si imbunatatirile dintr-o gospodarie, fie ca vorbim despre locuinte de tip apartament sau casa: balamale, scurgatoare de vase, cosuri pentru colectare selectiva a deseurilor, rafturi, lifturi pentru haine, panouri decorative, truse de scule, masini de gaurit, saltele, blaturi.

Retailer-ul MAM Bricolaj a ales sa desfasoare aceasta campanie intr-un interval de 15 zile pentru a oferi tuturor clientilor sansa de a beneficia de reducerile de Black Friday in conditii maximasiguranta, in contextul pandemiei, cu respectarea distantarii fizice in magazine.

Ne-am asigurat ca avem suficiente stocuri in magazine pentru produsele incluse in campania de Black Friday astfel incat clientii nostri sasi poata programa cumparaturile fara grija si farapresiunea timpului. Singura preocupare a acestora trebuie sa fie sadescopere in oferta noastra cea mai buna solutie de produs pentru proiectul lor. Si, pe langa reducerile pregatite, le vor fi alaturi in acest demers si consultantii nostri cu cele mai bune sfaturi si idei de amenajare. Reducerile sunt, disponibile si in magazinul nostru online, pentru a veni in ajutorul celor care prefera cumparaturile din confortul propriei case”, a declarat Cristian Gavan, fondatorul MAM Bricolaj.

Retailerul de materiale, accesorii pentru mobilier si electrice MAM Bricolaj detine trei magazine in Bucuresti: Luica (Berceni), Morarilor (Pantelimon) si Ghencea. Compania a raportat o cifra de afaceri de 24,9 milioane de lei la incheierea primului semestru al 2021, cu 47,7% mai mare decat in perioada similara a anului trecut. Din luna ianuarie a acestui an, MAM Bricolaj este listat la Bursa de Valori Bucuresti.