Body Tailors Clase de Pilates pe aparate pentru cea mai buna versiune a ta

1
De Gavrila Alina
14 sept. 2021

Timpul tau liber prinde valoare daca il folosesti pentru activitati care imbunatatesc calitatea vietii. Lucrurile bune incep cu un corp sanatos si armonios, capabil sa te sustina in toate activitatile si aventurile tale.

Fie ca esti deja pasionat de sport sau la inceput de drum pentru a-ti reintra in forma, trebuie sa afli despre conceptul lansat de Body Tailors: o serie de programe fusion intre metoda Pilates pe aparate sialte activitati create de singurul Doctor din Romania in Educatie Fizica si Sport, specializarea Pilates pe aparate – PhD Andrei Ispas – cu rezultate masurabile, dovedite stiintific.

Pentru prima data in Romania, Body Tailors ofera unei categorii extinse de persoane, oportunitatea de a se bucura de sport si in special de Pilates pe aparate – toate acestea la un pret accesibil si corect.

La ce sa te astepti:

Totul incepe cu o sesiune de evaluare personalizata in urma careia esti directionat spre tipul de clase create conform nevoilor tale specifice. Postura, tonifiere, refacere dupa sarcina, body building, cardio, beach body – sunt doar cateva din clasele puse la dispozitie pentru clienti. Programul se adreseaza atat incepatorilor, celor care nu au mai facut sport pana acum, cat si sportivilor de performanta.

Urmeaza sa alegi locatia din cele 4 studiouri disponibile in Bucuresti si programul claselor restranse la care participa maxim 6 persoane (pentru ca instructorul sa poata coordona programul fiecaruia in parte pe parcursul clasei).

Clasele se desfasoara in mini grupuri (6 persoane) astfel incat clientii sa poata beneficia de spatiu personal si intimitate si in acelasi timp sa poataveni cu prietenii si sa practice sport intr-o atmosfera relaxanta, prietenoasa si familiara.

Ce vei obtine:

Indiferent de obiectivul tau (pierdere in greutate, tonifiere, postura, refacere, imbunatatirea performantelor sportive, mentinere sau o combinatie intre ele) important este sa incepi si sa urmezi numarul de clase recomandate pentru a-l atinge.

Cat costa:

Poti alege intre 3 tipuri de abonament care fac parte din oferta standard: 1 luna, 3 luni, 6 luni cu acces nelimitat la oricare din studiourile Body Tailors Pilates. Un abonament de o luna este 600 lei, un abonament de 3 luni 1500 lei si unabonament de 6 luni costa 2500 lei. In comparatie cu preturile unei clase de Pilates pe aparate, Body Tailors este cea mai avantajoasa oferta de pe piata.

Cine este  PhD Andrei Ispas:

Primul Doctor din Romania in Eductie Fizica si Sport, specializarea Pilates pe aparate. Andrei are peste 15 ani de experienta in sport.

Incepand cu anul 2013, a descoperit Metoda Pilates pe aparate, devenind instructor acreditat international si participand la numeroase conventii internationale de Pilates pe aparate pana in prezent.

Andrei are peste 5000 ore lucrate 1 la 1 ca instructor Pilates, inclusiv cu sportivi de performanta, iar experienta castigata i-a permis sa dezvolte o metoda speciala, dedicata starii de bine a intregului corp. Programele dezvoltate de PhD Andrei Ispas au rezultate dovedite, in baza carora si-a creat lucrarea de Doctorat.