Boiron lanseaza proiectul Tratat de echilibru

1
De Gavrila Alina
15 apr. 2020

Incepand de azi, 15 aprilie, Boiron va sustine online un nou proiect denumit Tratat de echilibru. Proiectul vine in ajutorul oamenilor prin actiuni de combatere a stresului si anxietatii, oferind in acelasi timp si suport terapeutic, atat de important in aceasta perioada.

In perioada aprile-mai, puteti urmari interventii Live, pe pagina de facebook Pagina de Psihologie sustinute de psihoterapeutii Gáspár György, Diana Stanculeanu, Raluca Anton si Sabina Strugariu.

Specialistii in sanatate emotionala, psihologii si psihiatrii spun ca aceasta perioada de izolare vine cu temeri pe mai multe niveluri, temeri care duc la stari de anxietate, panica si stres. In acest context grefat de modificarile realitatilor actuale si a relatiilor care ne inconjoara, dorim sa ajutam si sa fim un real sprijin in sustinerea comunitatii.  Ne propunem ca impreună cu psihologi sa oferim suport terapeutic si sa ii ajutam pe cei care au nevoie sa isi mentina in echilibru – starea de bine generala, a mentionat Boiron Romania pe site-ul companiei.

Cei patru psihoterapeuti vor intra live in fiecare saptamana pe Pagina de Psihologie cu toti cei care simt ca au nevoie de sustinere in restabilirea echilibrului in aceasta perioada de izolare. Acestia vor vorbi despre stres, anxietate si depresie, despre gestionarea emotiilor, despre nevoile si transformarile emotionale actuale si vor raspunde la intrebarile interlocutorilor.

Prima sesiune va avea loc azi, 15 Aprilie, incepand cu ora 20 , unde Gáspár György va raspunde temelor lansate de catre public, cea de-a doua sesiune se va tine Joi, 23 Aprilie, ora 20:00 si va fi sustinuta de Diana Stanculeanu, pe 30 Aprilie ne intalnim cu Raluca Anton de la ora 20:00, iar pe 7 Mai,  Sabina Strugariu ne va dezvalui incepand cu ora 20:00, alte modalitati de a gestiona starile de panica si anxietate.

Despre Boiron  – BOIRON este inainte de toate o intreprindere in slujba sanatatii si a bunastarii, atat prin modul sau de productie si prin natura insasi a medicamentelor homeopatice insa, mai ales, prin valorile profund umaniste. Christian Boiron definesteConceptul de Sanatate inteles ca o stare de bine fizica, mentala si sociala completa care se intalneste cu cea a Fericirii, o stare in care cineva este capabil sa-si exprime cea mai autentica Fiinta.. Noi credem intr-oviziune a sanatatii care pune in centru omul, care are ca vocatie sa ajute oamenii in viata lor de zi cu zi.

BIO

Gáspár György este expert national si formator de opinie in sanatate relationala.

Psiholog clinician si psihoterapeut relational acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania

Presedinte si membru fondator al Asociatiei Multiculturale de Psihologie si Psihoterapie, coordonator al programuluide formare in psihoterapia familiei.

Autor al cartilor Copilul invizibil – prima carte de parentingaltfel publicata in Romania, sRevolutia iubirii o altfel de poveste despre atașament si relatiiMindfulness Urban – Exercitii de curaj, compasiune si conectare si al cartii #LoveIsFun – iubirea si sexul in acelasi pat.

Diana Stanculeanu este psihoterapeut, coordonator de programe in organizatia „Salvati Copiii“ din Romania si expert national in sanatate mintala. Colaboreaza cu mai multe ONG-uri nationale pe strategii de promovare si interventie in psihologia si psihoterapia familiei. Este formator al Asociatiei Multiculturale de Psihologie si Psihoterapie si autor al platformei paginadepsihologie.ro.

Raluca Anton este psihoterapeut specialist, format in terapie cognitiv-comportamentala, si a obtinut titlul de doctor in psihologie in cadrul Universității „Babeș-Bolyai“ din Cluj-Napoca, Departamentul de Psihologie Clinica si Psihoterapie.

Pasionata de televiziune, colaboreaza din anul 2011 cu Look TV, unde realizeaza emisiunea „Jurnal de psiholog“. In prezent este managing partner la PsyLife Clinic si sustine cursuri de formare profesionala continua pentru specialistii interesati de domeniul psihologiei si psihoterapiei, fiind acreditata si ca supervizor de catre Colegiul Psihologilor. Are numeroase participari la conferinte si lucrari publicate in reviste cu impact la nivel international (Journal of Evidence-Based Psychotherapies, International Journal of Psychology,etc.

Sabina Strugariu este psiholog si psihoterapeut integrativ, contributor la paginadepsihologie.ro