BRANDUL NOMASVELLO AJUNGE SI IN FAGARAS – PRIMUL SALON PREMIUM DE ÎNFRUMUSETARE NO+VELLO DIN FAGARAS A FOST INAUGURAT DE 2 ANTREPRENORI DIN ORAS

1
De Gavrila Alina
30 nov. 2020

Franciza Nomasvello, cea mai mare retea de saloane de infrumusetare din lume, specializata in epilare definitiva si terapii faciale cu Laser Dioda si IPL, a deschis recentNOMASVELLO FAGARAS, primul salon premium de infrumusetare No+Vello din oras.

Desi are putin peste 30 000 locuitori, orasul Fagaras este un loc pitoresc, cu oameni pasionati de frumos si interesati de sanatatea si starea lor de bine. Iata de ce, pe 28 noiembrie 2020,  AlinaBadea si Dan Pulțea, doi antreprenori ambitiosi, au decis sa  inaugureze un centru Nomasvello si in orasul lor natal.

Noul beauty center are un aspect modern si finisaje de inalta calitate, fiind situat pe Bulevardul Unirii, bloc 1B, la mezanin, (langa sediul Electrica, vizavi
de BRD). Salonul ofera locuitorilor din Fagaras serviciipremium de intretinere faciala si corporala, la preturiavantajoase si unisex. Personalul este specializat si instruit dupa un protocol de lucru international, iar echipamentele utilizatesunt marca proprie si de ultima generatie.

Toti clientii care au luat parte la evenimentul de inaugurare s-au bucurat de surprize si de oferte de nerefuzat, cu pana la 50% discount.

Echipa Fagaras este specializata in: epilare definitiva cu laser dioda si IPL, rejuvenare cu IPL, terapii de curatare faciala in profunzime Proskin si tratamente intensive pentru orice tip de ten, pe baza produselor profesionale dermatocosmeticeNomasvello. Aceste proceduri inovatoare sunt unisex sireprezinta solutia non-invaziva pentru rezolvarea unor probleme medicale precum: parul nedorit, foliculita, ridurile, petele siurmele de la acnee. Mai mult, brandul Nomasvello detine un protocol de lucru patentat, denumit Sun&Safe, care permite epilarea definitiva si pe piele bronzata, in conditii de maximasiguranta si eficienta.

Nomasvello a fost infiintat in anul 2007, in Spania si in prezent numara peste 1000 de centre, regasite in 16 tari de pe 3 continente si mai mult de 1 milion de clienti multumiti. Brandul a intrat pe piata autohtona in anul 2010, deschizand peste 50 de centre de infrumuseţare in doar 10 ani.

Nomasvello Fagaras isi asteapta clientii cu campanii lunare atractive si cu abonamente personalizate, cu pana la 58% discount. Cardul de fidelitate care permite efectuarea de tratamente gratuite este oferit tuturor clientilor, inca de la prima plata in centru. Mai mult, toti cei interesati beneficiaza GRATUIT de Testarea Epilarii Definitive si de Diagnoza Faciala Woodlamp.

Contact:

Bulevardul Unirii, bloc 1B, mezanin, orasul Fagaras (langa sediul Electrica, vizavi de BRD)
Luni – Vineri: 10:00-20:00
Sambata: 09:00-14:00