Brandul romanesc de haine Noria Anis lanseaza colectia „ALLURE”

1
De Gavrila Alina
15 nov. 2021

Noua colectie de toamna-iarna Noria Anis poarta numeleALLURE si reprezinta cea de-a doua colectie lansata in acest an de catre brandul romanesc de haine premium daywear si cocktail.

In viziunea Noria Anis, femeia „ALLURE” mizeaza pe feminitate si cunoaste importanta unor piese de baza de calitate in garderoba, cu elemente distinctive, ce pot fi usorstilizate pentru a se armoniza cu personalitatea ei. Principalarecomandare a brandului pentru femeia „ALLURE” in sezonul rece o reprezinta investirea intr-un palton cu o croialaclasica, din lana, lucrat impecabil, o piesa noua promovata in colectia actuala.

Traversam o perioada delicata, in care spatiul nostruprivat si cel social se suprapun, iar pentru a putea pastra un echilibru trebuie sa ne cultivam optimismul si sa ne exersamcreativitatea. Alegerile noastre vestimentare pot contribui la acest echilibru si ne pot oferi o stare de bine. Am vrut saimbin creativitatea cu o doza de pragmatism si de aceea, am ales unele siluete mai discrete, insa cu un element neasteptat”, explica Georgiana Rosca, Designer si Fondator, Noria Anis.

Colectia toamna-iarna „ALLURE” by Noria Anis prezinta o directie creativa, definita prin siluete rafinate cu untwist contemporan si incorporeaza doua linii creative, una pentru articole de zi premium, compusa din rochii-camasa, rochii petrecute, paltoane, accesorii lucrate in totalitatemanual iar cea de-a doua linie este caracterizata de articolelede cocktail. Accentul este pus pe o feminitate moderna, astfelnotele feminine si masculine se imbina discret, de la rochiipetrecute si siluete fluide, la rochii sacou si paltoane cambratecu revere ascutite.

Gulerele tricotate manual sunt o semnatura a branduluiNoria Anis pentru sezonul rece. Acestea sunt gandite pentru a completa tinuta intr-un mod neasteptat sau pentru a fi oferitein dar, fiind accesoriu statement, iar pentru acest sezon, brandul propune noi variante de culori. Colectia ALLUREaduce in atentie o alta piesa esentiala pentru sezonul rece, paltonul din lana, item care rezoneaza cu feminitateamoderna, misterioasa si autentica.

Piesele vestimentare din colectia toamna-iarnaALLURE” sunt realizate din materiale premium atentselectionate: lana, stofa, vascoza satinata si lana merinos pentru accesorii. Croiul pieselor este unul atemporal, cu elemente inspirate din moda anilor 60-70 (decolteu patrat, maneci bufante, gulere si revere ample) reactualizate intr-o forma moderna si mixate cu semnatura brandului: manecile cu volum, lungimile midi si nasturii decorativi

In plus, brandul Noria Anis atribuie o atentie deosebitadetaliilor care sunt gandite pentru a intregi colectia si a aduceun plus de valoare pieselor prin functionalitate. Paltoanele au buzunare cu clapa sau refileti, rochiile au cordoane cemarcheaza talia, gulere si fente cu nasturi metalici.

Sedinta foto s-a desfasurat intr-o locatie cu un decor retro, ce imbina elemente de mobilier din mai multe decade sia fost preferata pentru a completa mood-ul general al colectieiALLURE, caracterizata printr-o eleganta nonsalanta.

Noile piese Noria Anis din colectia ALLURE sunt disponibile online pe https://noriaanis.ro, in showroom-ul din zona Cotroceni, str. Nicolae Turnescu 15, dar si in magazinelepartenere.

Despre Noria Anis

Femeia care poarta Noria Anis decide achizitia nu doardin punct de vedere estetic, pune pe primul loc calitateaversus cantitate, se gandeste la impactul pe care il are achizitiarespectiva si stie ce implica un produs lucrat cu atentie la detalii. Piesele Noria Anis prezinta o estetica atemporala, silueta feminina si croiuri impecabile. Esenta brandului Noria Anis este de a sustine si de a incuraja femeile sa fie increzatoare in forta lor feminina. Noria Anis este brandulromanesc de haine premium daywear si cocktail, care a fostlansat de Georgiana Rosca in anul 2019, in luna mai, odata cu prima colectie. Pentru detalii, va rugam accesatihttps://noriaanis.ro si pe facebook si instagram

#NoriaAnis #ALLURE #FW21NoriaAnis