British School of Bucharest organizeaza Virtual Open Day, un eveniment dedicat parintilor si elevilor interesati sa urmeze o scoala internationala de top

1
De Gavrila Alina
2 feb. 2021

British School of Bucharest organizeaza prima editie din acest an al evenimentulul BSB Virtual Open Day care ofera posibilitatea de a vizita campusulBSB si de a cunoaste directorii scolii prin mijloace virtuale.

Alegerea unei scoli internationale este o decizie importanta, iaretapa de cercetare a noii scoli trebuie realizata temeinic, de catreparinti si copii. Vizitarea scolii si cunoasterea viitoareicomunitati vor ajuta atat parintii, cat si elevii sa ia decizia ceamai buna in ceea ce priveste educatia lor.

Intr-o lume imprevizibila, plina de provocari, British School of Bucharest ofera un mediu sigur si primitor pentru elevi, incurajandu-i sasi atinga potentialul maxim, atat pe plan personal, cat si academic.

In cadrul acestui eveniment, parintii pot afla mai multe despreangajamentul BSB de a oferi educatie de calitate, intr-o serie de discutii online si sesiuni Q&A care sunt special conceputepentru fiecare etapa de studiu, incepand cu perioada prescolara, scoala primara si terminand cu scoala secundara, conform sistemului britanic de invatamant. Directorii fiecarei sectii ai scolii vor raspunde la intrebarile parintilor si le vor oferi un tur virtual al campusului British School of Bucharest impreuna cu informatii relevante cu privire la programa scolara britanica sidetalii despre proiectele extrascolare disponibile elevilor siparintilor deopotriva.

BSB Virtual Open Day va avea loc pe 27 februarie dupa cum urmeaza:

Programul pentru fiecare sesiune:

10:00 – 11:30 – Gradinita

12:00 – 13:30 – Scoala Primara

15:00 – 16:30 – Scoala Secundara

Evenimentul online este dedicat parintilor care isi doresc sa isiinscrie copiii in anul academic 2021 – 2022. Ei se pot inregistra pentru BSB Virtual Open Day aici: www.britishschool.ro/virtual-open-day pana pe 26 februarie, ora12:00

Despre British School of Bucharest:

British School of Bucharest (BSB) este o scoala internationalade top ce ofera un sistem de invatamant international bazat pe curriculum-ul national britanic ce include etapele de studiuEYFS/Gradinita, Primary si Secondary School/Scoala Primarasi Secundara, cu certificari IGCSEs pana la A Levels.

Din anul 2000, BSB ofera acces la educatie britanica elevilor cu varste cuprinse intre 2 si 18 ani, intr-o comunitate extrem de diversa, cu peste 650 de elevi si 48 de nationalitati diferite. Acestia beneficiaza de un raport impresionant elev-profesor, in clase de dimensiuni reduse, asigurand un mediu de invatarepersonalizat si incurajator, oferit de profesori vorbitori nativi de limba engleza.

BSB este singura scoala britanica din Romania care a fostapreciata cu calificativulExcelentpentru calitatea procesuluide invatare si a rezultatelor elevilor, dar si pentru calitateadezvoltarii personale a elevilor, conform unui raport realizat de catre Inspectoratul Scolilor Independente din Marea Britanie in 2018.