BRONHOKLIR – singura gama de SIROPURI DE TUS

1
De Gavrila Alina
7 mai 2021

Bronhokir este prima si unica gama de siropuri de tuse din Romania, sub forma de plic, pentru o dozare exacta si administrare facila. Inovatorul produs face parte din portofoliul Stada Romania si este singurul sirop de tuse natural, sub forma de plic unidoza, gata dozat si usor de administrat.

In aceasta perioada sensibila generata de pandemie, cand igiena si siguranta sanitara pot face diferenta intre viata si moarte, Bronhoklir mizeaza pe inovatie si ambalaje sigure, pentru sanatate si viata. Un motiv in plus de mandrie pentru Stada Romania.

BRONHOKLIR, unul dintre remediile de top ale celor de la Stada Romania, pune natura la indemana ta prin intermediulsiropurile naturale din plante. Bronhoklir are la baza o formula de extracte din plante medicinale si este prezent pe piata in 3 variante de prezentare, fiecare destinata unui tip distinct de tuse – productiva, uscata si tusea fumatorilor. Cele trei tipuri de sirop de tuse sunt recomandate pentru ameliorarea tusei si mentinerea functionarii normale a mucoaselor aparatului respirator.

BRONHOKLIR – pentru tusea uscatacontine ocombinatie de extract de Nalba Mare si Musetel, cu efect antitusiv, antiinflamator si imuno-modulator pentru ameliorarea simptomatologiei cauzate de episoadele de tuse uscata.

BRONHOKLIR – tuse productivaare la baza ocombinatie de extract de Cimbru de cultura, Ciubotica-Cucului si Echinaceea, ce favorizeaza expectoratia, amelioreaza inflamatia si calmeaza tusea. In plus, are efect antiviral si sustine imunitatea.

BRONHOKLIR – pentru fumatori inglobeaza un mix de extracte naturale si vitamine cu roluri multiple pentrumentinerea sanatatii aparatului respirator al fumatorilor. Siropul pastreaza calitatile extractelor de Cimbru, Ciubotica- cucului, Echinaceea ce se regasesc si in Bronhoklir Tuse Productiva, la care se adauga vitaminele A, C si E. Astfel, siropul pentru tusea fumatorului are actiune expectoranta, rol antimicrobian si imuno-modulator, actiune antioxidanta si un rol activ in mentinerea integritatii si regenerarii epiteliului.

De acum, cu ajutorul Bronhoklir, tusea poate fi tratatamai simplu, mai usor si mai igienic! Bronhoklir poate fi partenerul tau de drum oriunde te-ai afla, deoarece permite o utilizare usoara si practica la serviciu, in calatorii sau la scoala. Nu mai ai nevoie de lingurite sau capac dozator! Doar deschizi pliculetul, bei continutul si gata! Doza eficienta de sirop de tuse ti-a fost administrata. Dozarea este exacta si a fost creata cu cele mai eficiente extracte naturale din plante medicinale, care sa iti reduca tusea si sa iti mentina sanatatea cailor respiratorii. Afla mai multe! Acceseazahttps://bronhoklir.ro/

Pret recomandat – 28 de lei cutia cu 15 plicuri.

Despre STADA Romania

STADA Romania este parte integranta a grupului STADA Arzneimittel AG si este prezenta pe piata din Romania din anul 1997 prin Stada M&D SRL si Stada Hemofarm SRL (laborator specializat in testarea produselor pentru companiile grupului Stada, la nivel global). STADA are un portofoliu variat de produse, oferind pacientilor atat medicamente inovative si generice, medicamente faraprescriptie medicala, produse farmaceutice specializate (biosimilare), cat si produse CHC (Customer Health Care). Anul 2020 a reprezentat un an al transformarilor pentru STADA Romania, focusul principal fiind integrarea operatiunilor locale ale Walmark Romania, tranzactie ce a avut loc la nivel global la finele lui 2019 si a fost aprobatalocal de Consiliul Concurentei pe data de 19.02.2020.