Bucura-te de aer curat in casa ta, cu purificatorul de aer Heinner HPA M500

1
De Gavrila Alina
30 sept. 2020

In ultimul timp tot mai multe persoane se confrunta cu probleme respiratorii indiferent de anotimp. Solutia: purificatorul de aer!

Acum poti imbunatati calitatea aerului din propria locuinta cu ajutorul purificatorului de aer Heinner HPA M500. Cu un sistem dublu de purificare, aparatul are grija ca tu si toti cei dragi sa respirati un aer curat!

Natura vine mai aproape de tine cu ajutorul purificatorului de aer Heinner HPA M500

Atunci cand aerisim orice incapere, riscam ca odata cu “aerul curat” de afara sa patrunda in casa si alte substante nedorite ( praf, polen, bacterii, virusuri, alergeni, etc). Punctul forte al purificatorului este generatorul de ioni negativi. Este foarte cunoscut faptul ca ionii negativi pot fi gasiti in stare naturala in mijlocul naturii si aduc foarte multe beneficii sanatatii printre care: ajuta la imbunatatirea calitatii somnului; creste capacitatea pulmonara, alina durerea de cap si creste imunitatea impotriva alergiilor.

Purificatorul de aer Heinner HPA M500 reface echilibrul de oxigen din aer prin generarea de ioni de oxigen, rezultatul fiind imbunatatirea concentratiei aerului.

Cu un flux de aer de 500m/ ora, purificatorul este ideal pentru a asigura un aet curat pe o arie cuprinsa intre 35-60 metri patrati.

Purificatorul de aer Heinner HPA M500 are un filtru compus din mai multe straturi, fiecare dintre acestea avand un rol bine stabilit in a improspata aerul din camera(pana la 99,7%), altfel ca:

  • filtrul primar retine particulele mari ( praf, scame);
  • filtrul de carbon retine substantele nocive din aer, elimina eficient mirosurile si o gama larga de substante nocive, inclusiv formaldehida;
  • filtrul HEPA 13 absoarbe particulele mici de praf ( PM 0.1) si purifica prin eliminarea acestora; de asemenea retine bacteriile si alergenii;
  • filtru din carbon activ microporos de inalta eficienta- Ingredientele active ale filtrului cu catalizator rece absorb eficient formaldehida si poluantii proveniti de la lucrarile de amenajari interioare; retine si descompune compusii organici volatili.

Purificatorul Heinner HPA M500 poate fi controlat extrem de usor prin panoul de comanda Touch. Printr-o simpla apasare de buton setezi functia dorita. De asemenea, display-ul iti va oferi informatii utile in permanenta, precum nivelul calitatii aerului (prin indicatori numerici).

Purificatorul dispune de 3 trepte de viteza, special pentru a asigura calitatea aerului din incapere in mod eficient. De asemenea poate fi selectata si optiunea Turbo pentru situatiile in care considerati ca aerul necesita o curatare in profunzime.

Feed-back in timp real asupra calitatii aerului

Datorita senzorului care indica nivelul de calitate al aerului, vei primi Feed-back in timp real in legatura cu nivelul de prospetime. Dupa preincalzirea senzorului de particule, vor fi afisate nivelul PM 2.5 prin indicatori numerici si, de asemenea, nivelul de calitate al aerului prin calificativele “Clean”, “Fair”, “Poor”. Senzorul VOC este responsabil pentru detectarea substantelor volatile si incadrarea lor in termenii mentionati mai sus.

Purificatorul de aer Heinner HPA M500 este prevazut si cu un indicator pentru curatirea sau schimbarea filtrului. Este indicat ca filtrul sa fie curatat (cu o perie sau un aspirator) o data la doua saptamani si schimbat, in functie de mediul de functionare, o data la 3-6 luni.

Siguranta pentru tine si familia ta

Nu trebuie sa iti faci griji in cazul in care copiii au acces la aparat! Setarile aparatului in timpul functionarii, pot fi blocate prin apasarea simultana a butoanelor “Speed” si “Mode” timp de 3 secunde. Toate butoanele de pe panoul de control vor deveni inactive. Pentru deblocare se efectueaza aceeasi Setare.

Purificatorul Heinner HPA M500 este prevazut cu un mode Auto, care ajusteaza modul de functionare al aparatului astfel incat acesta sa ofere cele mai bune rezultate raportat la mediul inconjurator, acesta asigura inclusiv activarea modului silentios (Sleep) atunci cand lumina din incapere este stinsa. Prin activarea modului SLEEP aparatul functioneaza la un nivel de zgomot foarte scazut, iar luminile panoului vor fi diminuate, asa ca nu te va deranja pe timpul noptii.

Cu un design elegant si modern Purificatorul de aer Heinner HPA-M500 se incadreaza perfect in orice tip de locuinta. Prin puterea sa ajuta la reducerea semnificativa la expunerea in fata poluarii si alergenilor.

Pentru suprafete mai mici poti opta pentru alte doua variante de purificatoare de aer: Heinner HPA M 230 sau Heinner HPA M205. Cu un flux de aer de 230m³/h, purificatorul Heinner HPA-M230 asigura un aer mai curat pe o arie cuprinsa intre 16-24m², in timp ce purificatorul de aer Heinner HPA-M205 cu un flux de aer de 205m³/h, asigura un aer mai curat pe o arie cuprinsa intre 14-24m².

Mai multe detalii despre purificatoarele de aer Heinner pe Heinner | Home.