CALVIN KLEIN, INC. si SARKK SA Deschid primele magazine CALVIN KLEIN UNDERWEAR si CALVIN KLEIN JEANS in Romania

Avatar1
De Gavrila Alina
18 iun. 2020

Calvin Klein, Inc., o filiala detinuta integral de PVH Corp. [NYSE: PVH], anunta deschiderea primelor magazine CALVIN KLEINUNDERWEAR si CALVIN KLEIN JEANS in Bucuresti, Romania, pe data de 15 iunie 2020.

Magazinele, care sunt localizate in interiorul a doua dintre cele mai mari centre comerciale – ParkLake Shopping Center si Bucuresti Mall – sunt operate de SARKK SA, distribuitorul exclusiv si partenerul de franciza CALVIN KLEIN in Romania. Acestea vin ca parte a planului de dezvoltare a brandului pe piata din Romania.

Cu o suprafata de 95 mp in ParkLake Shopping Center, magazinul CALVIN KLEIN UNDWERWEAR va face disponibile pentru public cele mai noi colectii CK UNDWERWEAR pentru femei si barbati. Produsele din colectiile de Primavara-Vara 2020 prezinta piese emblematice esentiale, reimaginate. Cu texturi atragatoare de tip touch-me, culori captivante si imprimeuri artistice in editie limitata, acestea invita clientii sa exploreze modele care surprind mintile tinere.

Situat in Bucuresti Mall, primul magazin CALVIN KLEIN JEANSisi foloseste spatiul de 160 mp pentru a prezenta cele mai recente colectii CK, precum CK Jeans, CK Footwear & Accessories si CK Underwear, toate destinate atat femeilor, cat si barbatilor.

Pentru cei care aleg zi de zi sa mearga pe drumul propriu si sa asculte doar de propria lor voce interioara, noua colectie CALVIN KLEIN JEANS pentru Vara 2020 sfideaza granitele cu noi piese emblematice indraznete, in timp ce imbratiseaza inclusivitatea cu stiluri esentiale disponibile in toate masurile. In plus, pentru cei care doresc o vara memorabila, plina de culoare si experiente grozave, colectia CK FOOTWEAR & ACCESSORIES pentru Vara 2020 este distractiva, functionala, exact ceea ce ai nevoie pentru activitatile in aer liber. O colectie de stiluri avand in centru utilitatea, reimprospatata cu detalii constand in logo-uri indraznete, atat inspirate din arhiva, cat si noi.

Echipa CALVIN KLEIN a luat toate masurile necesare pentru a asigura sanatatea si siguranta clientilor. Precautii stricte, in conformitate cu instructiunile oficiale, au fost implementate in cele doua magazine, astfel incat clientii sa se poata bucura de experienta lor de cumparaturi fara griji si sa descopere lumea CALVIN KLEIN indrazneata, distractiva, inspirata.

Magazinele CALVIN KLEIN UNDERWEAR si CALVIN KLEIN JEANS in Romania prezinta cel mai recent  concept de design CALVIN KLEIN, cu o estetica moderna, minimalista si simpla, finisaje din beton si detalii in culori pop-up atat de reprezentative pentru valorile de baza ale brandului.