Calvin Klein lanseaza mini-seria video CKunfiltered Jeans

1
De Gavrila Alina
12 oct. 2021

Prezentata de fashion editor Nell Kalonji, seria de sasevideoclipuri raspunde la cele mai cautate intrebari peGoogle despre blugi si despre cum pot fi purtati.

Calvin Klein anunta lansarea CKunfiltered Jeans, o seriede sase videoclipuri, prin care se raspunde la cele maicautate intrebari din Europa pe Google despre blugi. Denimul este esential in ADN-ul Calvin Klein, iarabordarea din videoclipuri se concentreaza pe educareapublicului si construirea increderii de sine cand vine vorba despre purtarea blugilor.

Videoclipurile sunt sustinute de o voce puternica in lumeafashion, Nell Kalonji, care este stilist in Londra simembru fondator al Rubric Initiative, o organizatiededicata abordarii barierelor care ingradesc intrarea in industria fashion a unei generatii noi de talente. Kalonjiisi exprima stilul unic prin sase tematici: blugii de vara, blugii mom, blugii boyfriend / baggy, blugii skinny, blugiicolorati si blugii sub genunchi. Aceste teme au foststabilite in consultare cu Google Creative Works, care aanalizat cautarile de top pentru intrebarile legate de denim din toata Europa.

Blugii sunt item-ul vestimentar cel mai universal, darpentru multi oameni, poate fi coplesitor sa gaseascamarimea perfecta, tesatura, culoarea sau croiala potrivite”, spune Kalonji. „A fost o experienta care m-a invatat sainteleg cele mai presante intrebari ale oamenilor despreblugi si mi-a permis sa imi pot exprima propriul stilsincer si autentic prin sase look-uri esentiale formate cu ajutorul denimului.”

Naratiunea videoclipurilor este simultan informala siinformativa, oferind publicului oportunitatea de a o urmari pe Kalonji cum interactioneaza cu modelele pemasura ce construieste look-uri specifice Calvin Klein Jeans. Se vor putea observa piese care celebreazanostalgia anilor ’90 in combinatie cu stiluri diferite, precum high-rise, boyfriend, baggy si skinny. Mom jeansde inspiratie vintage au talie inalta si croiala conica, in timp ce dad jeans devin atractivi printr-un look slouchy, oversized si confortabil. Croiala versatila cu talie inalta sistraight fit, care a devenit faimoasa in anii ’80 revine cu o reinterpretare, forma taliei inalte fiind mai fit, lungimeapantalonului incheindu-se chiar la glezna.  Aceste stilurisunt completate de o gama de blugi skinny (de la tesaturirelaxate la super stretch, care se muleaza perfect pe piele), plus stiluri de vara in nuante precum alb, albastru deschis, gri.

CKunfiltered: Jeans este cea de-a doua editie a serieiCKunfiltered, o continuare a seriei de succes CK Unfiltered: Bra Talk din toamna anului 2020. Proiectulreflecta in continuare angajamentul Calvin Klein de ainteractiona atat cu publicul nou, cat si cu comunitatileexistente prin continut creativ, neasteptat, creat in urmaunei analize digitale care ofera date si informatii relevantedespre consumatori.

SOCIAL MEDIA:

#mycalvins  @calvinklein  @nellkalonji

instagram.com/calvinklein; twitter.com/calvinklein; youtube.com/calvinklein; facebook.com/calvinklein; pinterest.com/calvinklein

EDITORIAL CREDITS:

Calvin Klein

Despre SARKK S.A.

SARKK S.A., fondata in 1998, este distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger in Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord si Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt prezente in magazinele TOMMY HILFIGER, buticuri si o retea extinsa de magazine selectionate si pe ro.tommy.com.  

De la 1 iulie 2019, SARKK S.A. a fost numita distribuitor exclusiv si partener de franciza al CALVIN KLEIN in Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania si Macedonia de Nord.

SARKK S.A. a cautat intotdeauna echilibru si o creştere organica, condusa de valori CSR si de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piata, dezvoltandu-se constant, captand atenţia celor mai exigenţi consumatori

Despre Calvin Klein, Inc.

CALVIN KLEIN este un brand de lifestyle cu idealuri indraznete, progresive si o estetica seducatoare, recunoscut la nivel mondial. Abordarea moderna si minimalista a design-ului, imaginile incitante si conexiunea autentica cu mediul cultural rezoneaza cu clientii brand-ului de peste 50 de ani.

Fondata in anul 1968 de catre Calvin Klein si partenerul sau de afaceri, Barry Schwartz, compania si-a construit reputatia ca lider in industria de moda americana prin liniile distincte ale brand-ului si o gama de produse licentiate. Vanzarile retail la nivel global ale produselor Calvin Klein au depasit 9 miliarde de dolari in 2019 si au fost distribuite in peste 110 de tari. Calvin Klein are peste 11.500 de asociati la nivel global.