CALVIN KLEIN – noul brand iconic din Fashion House Outlet

Avatar1
De Gavrila Alina
26 mart. 2021

Calvin Klein, Inc. anunta deschiderea primului CALVIN KLEIN OUTLET din Romdnia. Magazinul – operat de SARKK SRL, membru SARKK SA, distribuitorul exclusiv si partenerul de franciza Calvin Klein in Romania ­– este primul de tip outlet din tara si cel mai recent din reteaua deja existenta formata din 5 magazine cu pret complet din Romania, ca parte a planului de dezvoltare Calvin Klein pe piata romaneasca.

Fiind primul magazin CALVIN KLEIN OUTLET, spatiul prezinta cel mai recent concept de design retailCALVIN KLEIN OUTLET, care comunica estetica minimalista si moderna specifica brand-ului printr-un finisaj curat.

Cei pasionati de piese atemporale dar practice care pot fi asortate stilului casual vor descoperi in noul CALVIN KLEIN OUTLET articole vestimentare si de lenjerie intima destinate atat femeilor si barbatilor, esentiale in crearea unui stil unic. Texturi seducatoare, culori captivante si imprimeuri artistice sunt trasaturile esentiale care definesc colectiile Calvin Klein, acum disponibile la preturi extrem de avantajoase in Fashion House Outlet Centre.

Magazinul si-a deschis portile pentru clienti incepand cu data de 13 martie 2021.