#CalvinKlein – Descopera Colectia Toamna Iarna 2021

1
De Gavrila Alina
19 nov. 2021

Piese cu texturi si materiale noi care evidentieaza silueterelaxate, layering si jachete, puffere si paltoane versatile, colectia Calvin Klein Toamna Iarna 2021 este aici si ofera o interpretare rafinata a minimalismului cu item-uri tip essentials extrem de moderne.

O poveste plina de caldura si produse sustenabile

Colectia din acest sezon se remarca prin folosirea unui numarcrescut de materiale si procese sustenabile si inovatoare, accentul fiind pe obtinerea unui mix intre un look reusit siprotejarea mediului.

Pentru gama Underwear, noul program Modern Structure implica folosirea firelor reciclate; inovatia in materiale implicaun confort si gasirea marimii optime, proces realizat la inaltaperformanta. In plus, Sportswear ofera tricoturi din amestecuriluxoase de casmir reciclat si topuri realizate cu Repreve®, unmaterial obtinut din sticle de apa reciclate. Totodata, Denimuleste updated cu bumbac organic si reciclat, tratat cu colorantisustenabili, obtinut prin procese de finisare cu impact reduspentru diminuarea consumului de apa si energie.

Ce alegi in acest sezon?

Alege dintre Invisible, Seductive Comfort Light, CK One, Logo French Terry sau Essential Wardrobe si defineste-tipersonalitatea prin stilul tau. Materiale cu adevarat unice, care vor combina confortul cu stilul, colectiile din acest an sunt un upgrade continuu care se integreaza in scopul brand-ului de a schimba mentalitatea asupra sustenabilitatii.

Noutatea acestui sezon consta intro colectie vasta de item-uritip basics esentiale care se disting printr-un confort ridicat, inclusiv pantaloni de jogging, tricouri polo si pantaloni. Fiecarestil prezinta materiale reciclate, cu branding distinctiv si detaliiimportante, precum flexibilitate four-way, nu se sifoneaza, sifunctionalitatea de eliminare a umezelii si de uscare rapida.

De asemenea, in colectia Calvin Klein Jeans elementul de noutate este surprins printr-o serie de siluete moderne cu influente de arhiva care celebreaza monograma iconica. Stilurilecheie includ tricou pentru barbati Bold Monogram Tee si pentrufemei Mid-Scale Monogram Hoodie si Blown Up Logo Long Sleeves Tee. Fiecare piesa este una statement care devineinstantaneu recunoscuta datorita semnaturii specifice branduluiCalvin Klein.

Te-ai convins? Descopera intreaga Colectie Toamna Iarna 2021 CALVIN KLEIN in magazinele Calvin Klein din Romania!

Despre SARKK SA

SARKK SA, fondata in 1998, este distribuitor exclusivTommy Hilfiger in Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord si Moldova. ProduseleTommy Hilfiger sunt prezente in magazinele TOMMY HILFIGER, buticuri si o retea extinsa de magazine selectionate si pe tommy.com.  

De la 1 iulie 2019, Sarkk SA a fost numita distribuitorexclusiv si partener de franciza al CALVIN KLEIN in Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania si Macedonia de Nord.

SARKK S.A. a cautat intotdeauna echilibru si o creştereorganica, condusa de valori CSR si de aceea este unadintre cele mai puternice companii din piata, dezvoltandu-se constant, captand atentia celor mai exigenticonsumatori.

Despre Calvin Klein, Inc.

CALVIN KLEIN este un brand de lifestyle cu idealuriindraznete, progresive si o estetica seducatoare, recunoscut la nivel mondial. Abordarea moderna siminimalista a design-ului, imaginile incitante siconexiunea autentica cu mediul cultural rezoneaza cu clientii brand-ului de peste 50 de ani.

Fondata in anul 1968 de catre Calvin Klein si partenerulsau de afaceri, Barry Schwartz, compania si-a construitreputatia ca lider in industria de moda americana prinliniile distincte ale brand-ului si o gama de produselicentiate. Vanzarile retail la nivel global ale produselorCalvin Klein au depasit 9 miliarde de dolari in 2019 si au fost distribuite in peste 110 de tari. Calvin Klein are peste11.500 de asociati la nivel global.