Ce flori sa-i oferi in functie de personalitate

Avatar1
De Gavrila Alina
27 feb. 2019

Creativa, romantica, puternica, delicata sau plina de energie? Ce trasatura de personalitate definitorie are femeia din viata ta?

Indiferent ca este vorba despre sotie, iubita, o buna prietena, mama sau sora, designerii florali Floria.ro te vor ajuta sa alegi buchetul de flori perfect, in functie de personalitatea acesteia.

Pentru femei visatoare

Un buchet de irisi este perfect pentru femeile creative. Irisii sunt apreciati de femeile creative care adora provocarile si asteapta cu nerabdare orice ocazie pentru a-si pune imaginatia la contributie. Pentru aceste femei, specialistii recomanda un buchet de irisi albi.

Pentru femei romantice si pasionale

Trandafirii sunt florile perfecte pentru femeile romantice si pasionale. Acestea prefera rozele pentru ca le inspira perfectiune, dragoste, romantism si dorinta. Insa incearca sa o surprinzi cu alegeri neobisnuite, cum ar fi buchetele multicolore, car transmit aceleasi sentimente precum trasaturile lor de personalitate: energice, dar delicate, puternice, dar care isi doresc sa fie salvate de Fat-Frumos, uneori geloase, dar… perfecte.

Pentru femei puternice si incapatanate

Zambilele sunt flori delicate si frumos parfumate, dar rezistente. De aceea sunt potrivite pentru persoanele care par delicate, dar in realitate au o personalitate puternica si nu pot fi doborâte de nimic. Pentru femeile care se fac remarcate cu usurinta si gasesc intotdeauna o rezolvare pentru orice problema. Potrivit designerilor florali aceste femei vor fi incântate de un buchet care sa cuprinda zambile albe, lalele roz si câteva frezii parfumate precum acest buchet incântator.

Pentru femei delicate si vesele

Lalelele inspira delicatete si gingasie, prin urmare aceste flori de primavara sunt perfecte pentru femeile delicate, gingase si vesele. Din buchet nu trebuie sa lipseasca lalelele albe, simbol al increderii si puritatii. Specialistii Floria iti recomanda sa alegi un buchet care sa cuprinda cât mai multe nuante pastelate precum buchetul Vestitorii primaverii.

Pentru femei mereu cu zambetul pe buze

Freziile sunt asociate cu persoanele energice, vesele, care sunt sufletul petrecerii. De aceea, un buchet de frezii este perfect pentru femeile caracterizate de optimism si care reusesc sa treaca peste incercarile vietii cu zambetul pe buze. Cea mai potrivita alegere? Designerii Floria iti recomanda un buchet cu 101 de frezii albe. Il vor adora!