Cea mai frumoasa versiune a ta scoasa la iveala de noua colectie Sabon: Fresh & Glow

1
De Gavrila Alina
10 sept. 2020

Viata este formata din etape care ne ajuta sa ne dezvoltam din ce in ce mai frumos si trainic. La fel se intampla si cu pielea noastra, de care avem grija mereu, insa existamomente cheie pentru o piele si mai sanatoasa, si mai frumoasa.

Ca sa iti dezvalui un ten mai proaspat si mai luminos ca niciodata, adauga in ritualul tau de beauty produsele din noua colectie Sabon – Fresh & Glow!

Explorarea frumusetii supreme si apetitul pentru inovatie si-au dat intalnire in noua gama de ingrijire a tenului marca SABON, printr-o splendida colectie de exfoliante si produse de curatare create pentru tine si pielea ta.

Un ten Fresh & Glow

Noua linie Fresh & Glow include sase produse de ingrijire alepielii, fiecare reprezentand un pas catre dezvaluirea unui ten nou si radios: exfoliant pentru fata 2 in 1 (cu aroma de lavanda sau de menta), sapun de fata solid, ulei de curatare, masca Dead Sea cu namol si, noutate absoluta, o masca-gel florala.

In cautarea perfectiunii impreuna cu Sabon

Pielea ta este deja frumoasa si este cat se poate de firesc, mai ales daca ai mereu aproape produsele Sabon. J Iar la Sabon pofta de a rafina in mod constant nivelul de beauty, care iti desavarseste fiecare zi, nu cunoaste limite.

In noua gama, formulele produselor sunt in proportie de peste 80% de origine naturala si contin trei ingrediente de baza ce-si unesc efectele benefice pentru ati ingriji pielea cu o extraordinara delicatete: extract din Trandafir de Jerichopentru hidratare profunda, minerale de la Marea Moartapentru reglarea metabolismului celular, si apa de trandafiripentru catifelarea si calmarea pielii.  

Produsele sunt vegane, fara silicon, parabeni si uleiuri minerale, cu un parfum proaspat de roze, nonalergic, creat speciat pentru a nu irita pielea sensibila a fetei.

Mai mult decat atat, te vei bucura si de doua accesorii esentiale in ritualul de exfoliere si  curatare a fetei: pensulapentru aplicarea mastii, care va imbunatati vizibil dinamica rutinei tale de ingrijire si o perie de curatare, extrem de eficienta.

Intra pe www.sabon.ro sau mergi in magazinele Sabon, si bucura-te de produsele Sabon in siguranta!

Despre Sabon

SABON a venit pe lume din dragoste pentru texturi siparfumuri, pentru arta ingrijirii si relaxarii, pentru bucuriade a crea si din dorinta de a oferi oamenilor momente de relaxare si magie intr-o viata atat de agitata.

Sabon inseamna atentie pana in cel mai fin detaliu acordataambalajelor, ingredientelor folosite si combinatiilor dintreele, plus o neobosita grija pentru protectia naturii si a mediului inconjurator.

Aromele Sabon te invaluie irezistibil, devin o a doua piele, parte din personalitatea ta si o forma plina de intelesuri a expresiei personale.

Povestea se scrie zi de zi, pe www.sabon.ro