„Cere-mi ce vrei, acum si oricand!” -Volumul 2 din celebra serie de romane romantice semnata Megan Maxwell, acum si in Romania!

1
De Gavrila Alina
18 nov. 2020

Editura Publisol a lansat recent „Cere-mi ce vrei, acum si oricand!”, cel de-al doilea volum din cea mai aclamata serie de carti romantice „Cere-mi ce vrei!” semnata Megan Maxwell. Recent, Versus Entertainment si compania Warner au anuntat intentia lor de a produce filmul bazat pe  seria Cere-mi ce vrei!

Nascuta in Germania, Megan Maxwell, este o cunoscuta scriitoare de romane in limba spaniola. Cartile ei au facut furori in tari precum Italia, Portugalia, Polonia, Brazilia, Turcia, Ucraina, SUA (tradusa chiar de grupul Amazon). Debutul lui Megan Maxwell in genul erotic cu seria “Cere-mi ce vrei!” a fost premiat cu Tres Plumas pentru cel mai bun roman erotic la gala Pasión por la Novela Romántica. Este cel mai bine vandut autor al Grupo Planeta,din Spania cu peste 1,7 milioane de exemplare vandute din diferite genuri: comedie romantica, romantism medieval si fictiune erotica. “Cea mai citita scriitoare spaniola! “ – afirma Huffington Post.

Seria de romane „Cere-mi ce vrei!” spune povestea unei iubiri cu nabadai, intre Eric Zimmerman, un om de afaceri german, si Judith, o tanara pe care o cunoaste in Spania, unde se muta pentru a prelua conducerea unei companii. Sedusa de atentiile sale si de accentul sau nemtesc, Judith este de acord sa devina parte a jocurilor lui erotice. Pe parcurs ce relatia lor se intensifica, Eric incepe sa se teama ca cel mai bine pastrat secret al sau va iesi la iveala si ca asta va marca, poate, sfarsitul relatiei lor.

In volumul 2 „Cere-mi ce vrei, acum si oricind!” apar nori negri in relatia „fierbinte” dintre Judith Flores si Eric Zimmerman. Ea pareseste compania la care lucreaza el si se refugiaza la Jerez, unde crede ca-si va gasi linistea. Dar Eric nu renunta la femeia pe care o iubeste. Il leaga de ea multe trairi cu totul deosebite! Relatia continua, in ciuda tuturor celor intamplate, iar dorinta si fanteziile erotice sunt tot mai provocatoare. Insa acum Judith este cea care va impune conditiile in povestea lor de amor. „Cere-mi ce vrei, acum si oricind!”este, fara indoiala, un roman indraznet, in care fanteziile morbide si sexuale sunt la ordinea zilei. Romanul nu este recomandat cititorilor cu varsta sub 18 ani.

Seria de carti “Cere-mi ce vrei!” poate fi achizitionata din librariile Carturesti, reteaua Librarium, Libraria Mihai Eminescu, Compania de Librarii Bucuresti, libraria St. O Iosif Brasov,  retelele de chioscuri si magazine de presa Octagon, Calioppe Prahova, Dambovita si Brasov, Desteptarea Bacau si din librariile online: elefant.ro, carturesti.ro, cartepedia.ro, libris.ro,clb.ro, librarie.net, librex.ro, emag.ro, booksaveur.com, bookzone.ro, esteto.ro. Pret de lansare pentru fiecare volum: 49.70 lei.

Parteneri media: Revista Cosmopolitan, Radio Impuls si www.kudika.ro.

Despre Megan Maxwell

Autoarea, María del Carmen Rodríguez del Álamo Lázaro, adica Megan Maxwell, asa cum este cunoscuta de iubitorii de romane romantice, este originara din Germania, dar locuieste in Madrid de cand se stie. In prezent, Megan Maxwell traieste intr-un frumos cartier al Madridului, alaturi de sotul sau, de copii, de catelul Drako si de pisica Romeo. Are numerosi fani in lume si este foarte activa pe retelele sociale, unde s-au creat si foarte multe grupuri inspirate de povestile de dragoste din cartile sale.

 

Megan Maxwell este una dintre cele mai populare scriitoare din Spania – cu peste 2 milioane de exemplare vandute in Spania si peste 1 milion de carti vandute in afara Spaniei – si castigatoare a numeroase premii, printre care Premiul International Pentru Romane de Dragoste (2010) si Premiul Pentru Cel Mai Bun Roman Erotic, de la Novela Romántica, castigat chiar pentru seria de fata. Spaniola dupa mama, americanca dupa tata, Megan Maxwell a publicat romane precum „Te lo dije” (2009), „Deseo concedido” (2010), „Fue un beso tanto” (2010), „Te esperé toda mi vida” (2011), „Niyomismalosé (2011), „Las ranas también se enamoran” (2011), „Y a ti qué te importa?” (2012), „Olvidé olvidarte” (2012), „Las guerreras Maxwell. Desde donde se domine la llanura” (2012) si „Las principes azules también destiñen” (2012). De asemenea, a contribuit la scrierea unor lucrari colective. Mai multe amanunte despre autoare si opera sa pe www.megan-maxwell.com