Cod ROSU de sarbatoare

1
De Gavrila Alina
10 dec. 2021

Asa cum un ruj rosu sau o rochie neagra reprezinta un etalon de eleganta si frumusete, tot asa, o manichiura rosie te va ajuta sa nu dai gres niciodata la capitolul stil.

De la burgund la rosu intens sau rubiniu, crede-ne pe cuvant ca exista o nuanta potrivita fiecarei ocazii. Lacul de unghii rosu se afla in topul preferintelor celor mai multe femei. Mai ales pentru petreceri sau reuniuni de familie. Dar si pentru evenimente fastuoase.

O manichiura rosie este un statement, iar lacul de unghii ”Big Apple Red de la OPI face legea si a furat inimilenoastre, ale tuturor.

Rosul Big Apple Red” de la OPI este stralucitor, magnific si te face sa te simti ca si cum ai vrea sa cucerestiintreaga lume!, spune Diana Marandiuc, Education Manager la OPI Romania. Aceasta nuanta se afla pe primul loc in lumela capitolul lacuri de unghii, indiferent de brand.

Ei bine, iata ca, unghiile rosii sunt si raman de o frumusete clasica. Unghiile rosii reprezinta acel detaliu sexy care nu va trece niciodata neobservat. Tusa de indrazneala side incredere in mai bine. Mai frumos. Mai wow.

Rosul este classic, atemporal, magic, glamour. Arataimpecabil atat pe unghii scurte, cat si pe unghii lungi si poatefi declina la nesfarsit in functie de starea ta de spirit.

Alege rosu. Devino fan Big Apple Red” de la OPI!