Concept unic in Europa: WeContent organizeaza primul festival outdoor de content marketing, aducand impreuna cei mai buni experti internationali

1
De Gavrila Alina
18 feb. 2022

In luna mai a acestui an, industria de marketing din Romania va beneficia de un boost de energie, inspiratie si informatie cu ocazia primului si singurului festival outdoor de content marketing din Europa, marca WeContent,care se va desfasura in perioada 26-27 mai la Palatul Stirbey din Buftea, reunind invitati de top din Romania si din lume.

Sub sloganul Move out of your content zone, festivalul WeContent iese din tipare si se indreapta catre profesionistii dindomeniile marketing, comunicare si PR, creatori de continut, lideri de opinie si antreprenori interesati sasi eficientizeze activitatea si sa creeze awareness prin promovarea de continut relevant. Cu totii sunt invitati pe 26 si 27 mai 2022 la o portie de aer proaspat si idei bune, care sa-i scoata din cotidian si sa aducamuncii lor un suflu nou.

Aflat la prima editie in acest format, WeContent si isi propune safie un festival ca niciun altul, sa depaseasca granitele unei conferinte din spatele usilor inchise, transformandu-se intr-un real nucleu al expertizei de content marketing din Europa, printr-o abordare revolutionara, care imbina informatia de calitate cu divertismentul si provocarea cu relaxarea.

E o mare bucurie sa anuntam WeContent Festival 2022, primul de acest fel organizat vreodata in Europa, in aer liber. Ne dorim sa fie unul dintre cele mai ambitioase si inovatoare evenimente din domeniu, care sa consolideze o comunitate puternica, dornica sa invete lucruri noi si capabila sa depaseasca bariere. Vor fi spuse povesti si lectii valoroase, de catre experti cu un know-how divers – de la storytelling, la video si podcasting, totul intr-o atmosfera de festival, fara usi inchise, cu libertate si idei nelimitate cu privire la strategiile de content marketing, a declarat Al Kamara, CEO WeContent.

Invitati si speakeri premium

In cadrul WeContent Festival, vor fi in lumina reflectoarelor autori si experti cu diverse specializari, cunoscuti pe plan national sau european pentru rezultatele remarcabile obtinute de-a lungul carierei. Acestia vor dezvalui tendinte si strategii cu aplicabilitate imediata, studii de caz si povesti inspirationale,totul intr-o atmosfera destinsa.

Printre speakeri se numara: Payal Arora, antropolog digital si academician renumit si autor premiat; Becky Simms, fondator si CEO al agentiei Reflect Digital, cu numeroase premii in domeniu, strateg de marketing digital cu expertiza B2B si B2C si speaker pasionat, mereu dornica sa inspire; Carljin Postmafondatoarea agentiei de content marketing The Post, speaker, autor si castigatoare a titlului Femeia Anului 2017 in Content Marketing.

In total, vor fi prezenti peste 20 de speakeri din Olanda, UK, Belgia, Germania, Spania, Danamarca si Rusia, vor exista 3 scene, 8 masterclass-uri, peste 1200 de participanti (fizic si online), oportunitati nenumarate de a invata lucruri noi, de a aprofunda informatii si de a crea conexiuni. Totodata, invitatii se vor bucura de concert live si afterpary.

WeContent Festival 2022 este un eveniment de amploare, cea mai mare conferinta de content marketing din Romania, de neratat pentru profesionistii din domeniu, care au oportunitatea sa se reinventeze, descoperind secretele si impactul unuicontinut autentic de la cei mai buni experti.Sabina Varga, Community & Social Media Manager WeContent.

Biletele pot fi achizitionate de pe www.wecontent.eu, iar preturile lor difera in functie de facilitatile pe care le includ.Pana la finalul lui ianuarie, biletele por fi cumparate la pretsuper early bird.

Despre WeContent

Fondat in 2018, WeContent este astazi prima platforma europeana de marketing menita sa informeze, sa inspire si saeduce in domeniul content marketing, insuficient explorat pepiata din Romania. WeContent a devenit un reper in acest domeniu, punand la dispozitia profesionistilor resurse de content marketing din toata Europa.

Editiile din 2018 si 2019 au adus impreuna mai bine de 20 de experti si un public format din peste 800 de persoane, iar in 2020, in contextul pandemiei, WeContent a avut peste 600 de participanti la cele doua editii online. In 2021 a fost planificata o transformare de amploare a proiectului, astfel ca, anul acesta, Romania gazduieste primul festival WeContent si devine, timp de doua zile, centrul universului european in content marketing.

Contact media: Andreea Cohut, PR Manager WefflerMark

andreea.cohut@wefflermark.com, +40 (740) 052 831