Confort, Stil, Incredere – Alege ECCO Shape!

Avatar1
De Gavrila Alina
30 sept. 2020

Toamna aceasta ECCO seteaza tendintele in fashion. Bucura-te de noile modele din colectia ECCO Shape.

Noile stiluri asigura un confort sublim, de neegalat! ECCO Shape este alegerea potrivita, iar tu poti purta acelasi pantof de dimineata pana seara, indiferent daca mergi la o sedintasau la un after party.

„Daca tendintele ultimelor sezoane ne-au invatat ceva este cadoamnele nu mai doresc sa sacrifice confortul pentru stil. Noile stiluri din cadrul colectiei Shape se incadreaza perfect in aceasta paradigma. Fie ca doriti sa va imbracati pentru searasau vreti sa aveti un look profesional, ECCO Shape ofera femeii moderne optiuni elegante pentru orice moment al zileiKirsten Orr, ECCO Category Management

Confort in Moda

Colectia ECCO SHAPE este conceputa pentru femeile care isi doresc mai mult confort de la pantofii lor formali si care cautatocuri cu o estetica versatila, care se pot purta la orice ora si in orice ocazie. Colectia AW20 reflecta tendintele inspirate din anii 1970 si 1990.

ECCO SHAPE va oferi un look aparte stilului tau, iar inovatiilefolosite la crearea pantofului ofera un confort de ultimageneratie.

Toate stilurile acestei colectii folosesc tehnologia ECCO FLUIDFORM ™ Direct Comfort, care:

• pastreaza profilul anatomic

• ofera un echilibru perfect intre amortizare si recul

• creeaza o legatura integrala si durabila intre partea superioarasi talpa, fiind diferit de modelele cusute si / sau lipite conventional.

Poarta cu placere si fara niciun stres ECCO SHAPE! Cu designul sau unic, anatomic, care urmareste contururile piciorului, SHAPE include si invovatia ECCO Shank care-i ofera stabilitate si imbunatateste confortul. O talpa intermediaraformata din polimeri moi avansati adauga amortizare si recul, in timp ce forma anatomica asigura intregului picior o miscare naturala.

Printre pielea folosita in colectia ECCO Shape se regasesteFSDX DYNEEMA®, care este incredibil de puternica si totusi subtire si usoara ca o hartie si GREYWOLF TR, o reinventie a pielii cerate clasice, unde, datorita lustruirii finale, ni sedezvaluie o stralucire profunda si frumoasa.

Pentru confortul tau este timpul sa descoperi intreaga gama pe https://www.ecco-shoes.ro

Toamna aceasta be ECCO!

Despre ECCO

ECCO este unul dintre cele mai importante brand-uri de pantofi din lume, care combina stilul si confortul. Succesul ECCO este construit in jurul produselor cu o piele de calitate superioara. Produsele ECCO sunt vandute in 99 de tari, la peste 2.250 de magazine ECCO si peste 14.000 de puncte de vanzare. ECCO a fost fondat in Danemarca in 1963 si are peste 21.300 de angajati in intreaga lume.