Confortul sta in detalii

Avatar1
De Gavrila Alina
29 apr. 2021

Petrecerea timpului liber in compania celor dragi este un moment pe care il asteptam cu entuziasm. Si de cele mai multe ori, pregatirea pentru acel moment este cruciala. Pentru ca ne dorim sa iasa totul perfect, mai ales daca este vorba despre o sarbatoare, care devine un prilej minunat pentru o reuniune cu cei mai apropiati de inima noastra.

De la aranjarea mesei, coltul unde sunt puse frumos cadourile pentru fiecare pana la outfit-ul confortabil, toate sunt detalii esentiale in construirea unui moment de care toti cei prezenti sa-si aduca aminte cu placere.

Este o filosofie pe care de obicei o cauti si in brand-uri si care astfel ajung sa-ti fie dragi. Un astfel de brand este Tommy Hilfiger in al carei ADN se gaseste tocmai aceasta atentie pentru detalii. De la metodele sustenabile de productie, materialele reciclate pana la acele elemente de design care fac un tricou polo sa te scoata din anonimat sau sa transforme ceea ce altfel ar fi fost un outfit banal intr-unul care te face sa devii sufletul petrecerii.

Intr-o tinuta Tommy Hilfiger, chiar si una construita dintr-o rochie polo si o pereche de incaltaminte sport, eleganta atemporala specifica oricui item realizat de acest brand, ajungi sa-ti dai seama ca un twist fresh este tot ce ai nevoie pentru ca ziua sa decurga perfect. Zambete, imbratisari calduroase, feluri de mancare savuroase si toti cei dragi reuniti in jurul mesei.

Si stii ca la Tommy Hilfiger, chiar si cei mici reussesc sa aiba un aer cool, in item-uri din bumbac moale sau panza si cu acea cromatica vibranta care te duce cu gandul la plajele insorite din Miami. Un fashion lover devii de mic, nu-i asa? Mai ales cand vezi ca desi porti cele mai confortabile haine, esti si cel mai cool din gasca micilor exploratori.

Inevitabil, la orice varsta, confortul iti da o stare de bine, iar daca hainele pe care le porti te fac sa te simti relaxat, cu siguranta, acest lucru se va transmite in interactiunea ta cu cei din jur. Iar atunci cand esti in mijlocul unei indelung asteptate reuniuni de familie, cum se intampla cu ocazia sarbatorilor, tot ce conteaza este sa te bucuri de timpul pretios petrecut cu cei dragi. Iar intr-o tinuta Tommy Hilfiger iti permiti aceasta lejeritate, aceea de a fi tu si de a acorda importanta lucrurilor care conteaza pentru tine.

Descopera intreaga colectie Primavara 2021 Tommy Hilfiger in magazinele selectionate din Romania: Bucuresti Mall – Vitan, Baneasa Shopping City, AFI Cotroceni, ParkLake Shopping Center, Mega Mall Bucuresti, Palas Iasi, Iulius Town Timisoara, Iulius Mall Cluj – Napoca, City Park Mall Constanta, AFI Brasov si Promenada Mall Sibiu