Craciun plin de CADOURI SI COMORI – Descopera noua colectie festiva de la SABON!

1
De Gavrila Alina
6 nov. 2019

Anul acesta, sezonul sarbatorilor de iarna are sclipiri de aur, iar cadourile devin adevarate comori pentru trup si suflet. Pentru ca Sabon inseamna magie, noua colectie pentru Craciun vine intr-o editie limitata de produse elegante si festiv ambalate, cu un design stralucitor, special creat pentru a atinge orice inima.

Shiny Spice – Povestea din spatele noii arome de sarbatoare

Ca in fiecare an, calendarul de sarbatori este plin cu petreceri la birou, mese cu cei dragi sau iesiri cu prietenii, iar tu, ca de obicei, trebuie sa stralucesti. Ajutorul tau? Shiny Spice, noua aroma de la Sabon!

Special conceputa pentru tine, aceasta colectie limitata de Craciun, isi dezvaluie misterul si feminitatea prin jocuri de lumina si nuante olfactive.

Ce o face diferita? Notele de varf sclipesc de prospetimea citricelor si sunt urmate de un amestec multifatetat de esente de flori pretioase. Povestea se incheie fericit cu notele de baza, calde si trainice, ce contopesc cu maiestrie de artist aromele calde, lemnoase, cu dulceata seducatoare a vaniliei.

Deschide cutiile cu minuni si oferati clipe de inegalabil rasfat. De la petrecerile exuberante cu prietenii si pana la cele mai tandre momente de familie, SABON iti este alaturi,presarand praf de stele, pentru ca tu sa aduni in suflet cele mai pretioase amintiri.

Produse in editie limitata

In exclusivitate pentru acest sezon festiv al anului, SABON lanseaza produsele sale cele mai vandute, acum cu un design special, in editie limitata.

Exfoliantul de corp, Lotiunea de Corp, Ulei de dus, Unt de maini, Bulgare Mineral, Sapun Solid, Aroma de camera, Lumanare parfumata, Odorizant pentru masina, gentute pentrucosmetice, descopera-le pe www.sabon.ro.

Lucrarea Lunii NoiembrieSabon, by Aurel Tar

Inspirata de Shower Oil, lucrarea lui Aurel Tar inspiraautenticitatea si eleganta numita Sabon. Tehnica de lucruabordata este: nisip fixat si acrilic iar maniera de lucru estemai degraba apropiata tehnicilor de zidarie, prin folosireagletierei, un limbaj (pictural) aspru transpus intr-o formaeleganta ce se identifica in primul rand, cu personalitateafiecarui sentiment.

Despre Sabon

SABON a venit pe lume din dragoste pentru texturi şiparfumuri, pentru arta ingrijirii si relaxarii, pentru bucuriade a crea şi din dorinţa de a oferi oamenilor momente de relaxare şi magie intr-o viata atat de agitata.

Sabon inseamna atenţie pana in cel mai fin detaliu acordataambalajelor, ingredientelor folosite şi combinaţiilor dintreele, plus o neobosita grija pentru protecţia naturii şi a mediului inconjurator.

Aromele Sabon te invaluie irezistibil, devin o a doua piele, parte din personalitatea ta şi o forma plina de intelesuri a expresiei personale.

Povestea se scrie zi de zi, pe www.sabon.ro