Crearea de noi traditii pentru un viitor mai bun Rezolutii cool cu Tommy Hilfiger

1
De Gavrila Alina
14 dec. 2020

Cand se apropie finalul de an, majoritatea incepem sa proiectam rezolutii pentru un nou inceput mai bun si mai sanatos. Ne dorim sa evoluam, sa lucram la varianta noastra the best of the best si in cele din urma ne dorim sa traim intr-un prezent frumos din toate punctele de vedere.

Iar pentru ca acest lucru sa se intample este necesar sa gandesti in viitor, sa construiesti un viitor mai bun.

Un pas inspre aceasta directie este acela de a-ti crea noi traditii, croite pe stilul tau, si de ce sa nu incepi cu ocazia sarbatorilor de iarna?

Noua mea traditie din acest an este sa aleg sa petrec vacanta cu prietenii. Este atat de important sa iti petreci in mod constient timpul cu oameni care te fac sa te simti bine si care iti ridica moralul. Prietenii mei sunt extrem de importanti pentru mine – as spune ca fac parte din familie. Timpul nostru este pretios. Ar trebui sa-l petrecem cu oamenii pe care ii iubim si sa profitam la maximum de fiecare zi, fiecare minut, fiecare moment. ” Candace Reels – una dintre figurile iconice parte din campania Holiday 2020 TOMMY HILFIGER.

O rezolutie chic nu doar pentru 2021 poate fi acea legata de pattern-ul la shopping. Imbratisarea unui stil sanatos cand vine vorba despre consumul de fashion poate fi un pas in plus inspre construirea unui viitor mai bun. Iar aici intervine moda sustenabila si alegerea ta de a face parte dintr-o poveste inovatoare, precum cea a brand-ului Tommy Hilfiger.

Este in natura noastra sa cautam schimbarea pozitiva, chiar si in cele mai grele vremuri, motiv pentru care anuntam ambitiosul nostru program de sustenabilitate Make it possible, avand 24 de obiective de atins pana in 2030. Tommy Hilfiger a inceput in urma cu 10 ani sa se indreapte in aceasta directie, avand in palmares succesul realizarii denimului printr-un proces cu un impact scazut asupra mediului,  gestionarea resurselor de apa intr-un mod optim, si crearea de colectii incluzive. Make it possible este felul nostru prin care vom lucra impreuna pentru a aduce o contributie semnificativa si de durata intr-o industrie a modei de calitate.” – Martijn Hagman, CEO, Tommy Hilfiger Global si PVH Europe

Indemnul nu este sa cumperi cat mai multe produse Tommy Hilfiger. Indemnul este sa cumperi cumpatat, fix acele piese vestimentare ce te ajuta sa-ti (re)descoperi stilul din nou si din nou, si sa-i amplifici calitatea cu un plus de atitudine radianta.

Iar pana pe 31 decembrie ai ocazia cu reducerile de pana la 50%* sa abordezi o gama variata de stiluri, achizitionand item-urile must-have pentru garderoba ta. Si vei putea purta piese statement care vei stii ca au fost realizate folosindu-se materiale si metode de productie care diminueaza impactul negativ asupra mediului inconjurator. Nu este acesta un pas inspre un viitor mai bun?

Creeaza-ti propriile traditii, incepand cu o vizita in magazinele Tommy Hilfiger din Bucuresti Mall – Vitan, Baneasa Shopping City, AFI Cotroceni, Promenada Mall, Palas Mall Iasi, Iulius Town Timisoara, Iulius Mall Cluj – Napoca, City Park Mall Constanta, AFI Brasov si Promenada Mall Sibiu.

* Oferta nu poate fi cumulata cu alte oferte, discount-uri sau vouchere.