Cum ajuta tehnologia de beauty la armonia din cuplu

1
De Gavrila Alina
10 feb. 2020

In contextul numaratorii inverse pana la Sf. Valentin, FOREO,compania-gigant de skintech, doar ce a publicat un nou studiucare indica faptul că una din patru femei recunosc că merg la culcare fara sa se demachieze; mai mult, 60% dintre celeintervievate marturisesc ca se scoală cu 30 de minute dimineaţapentru a se machia inainte ca partenerii lor sa se trezeasca.

FOREO publica in date exacte obiceiurile de frumusete ale femeilor aflate intr-o relatie noua.

Statistica a scos la iveala ca aproape toate femeile (91%) au recunoscut ca dureaza intre doua -patru luni pentru a se simtisuficient de increzatoare fara machiaj in fata partenerilor lor.

O patrime dintre aceleaşi participante la studiu (25%) au marturisit ca merg frecvent la culcare machiate, cu intentia de a parea frumoase si aranjate indiferent de momentul zilei. In plus, chiar peste jumatate dintre ele (60%) au admis ca se trezescinaintea partenerilor lor, intentionat pentru a se machia.

In mod surprinzator, barbatii nu se arata deloc preocupati de aceste aspecte. 96% dintre respondente au spus ca partenerii lorsunt indiferenti daca acestea poarta sau nu machiaj (52%), iaralte 44% au declarat ca partenerii lor le prefera fara machiaj.

Dalia Fernandez, Manager Dezvoltare Produs la FOREO spune: „Femeile se pot identifica cu usurinta in statistica aceasta, deoarece cu siguranta toate am resimtit la un moment dat o oarecare presiune legata de aspectul fizic, atunci cand eram la inceput intr-o relatie. Cu toate acestea, afland din cifre concrete ca un procent mare dintre femei chiar se trezesc mai devreme decat barbatii lor, cu scopul precis de a se machia, e deja o forma de sabotare a sanatatii proprii, tinand cont ca somnul este o componenta importanta in mentinerea  unui ten frumos.“

Lasand la o parte obiceiurile de somn, 56% dintre femei au recunoscut ca poarta machiaj în majoritatea zilelor saptamanii. Dintre acestea, 60% o fac pentru a se simti mai frumoase si maiincrezatoare si, conform altui studiu, unul din 20 barbati nu si-au vazut niciodata partenera fara make-up.

Astfel, pe de o parte, studiul a subliniat ca presiunea asuprafemeilor de a arata cat mai bine  inca exista, si ca acesteaapeleaza la machiaj pentru a se simti mai sigure pe ele, dar pe de alta parte concluzia studiului FOREO a fost si ca o vastamajoritate a celor intervievate detin un dispozitiv de curatare LUNA.

Acest detaliu confirma  ca atentia pentru ingrijirea tenului este o prioritate, desi femeile nu se simt inca pregatite sa renunte la machiaj. Ceea ce este si mai surprinzator, 68% dintre ele au declarat ca partenerii lor le imprumuta device-ul. Si nu li se intampla doar lor! Chrissy Teigen si sotul ei, artistul John Legend au impartasit in media ca impart un device LUNA, ceeace intareste cumva ideea ca acele cupluri care se bucura de o rutina de skincare creata comun, sunt mai solide impreuna pe termen lung.

Descopera dispozitivele UFO, UFO mini si LUNA mini 2 la un pret mai atractiv in magazinele Douglas.