Cum arata noua colectie Tudor Tailor Revelation – costumele de tranziție, “all-season” pentru 2020

1
De Gavrila Alina
3 dec. 2019

Sfarsitul de an a adus un nou concept de vestimentatie in universul modei masculine: Tudor Tailor a creat o colectie de costume made to measure de tranzitie care compune tinute barbatesti “all-season” ce transced limitele sezoniere, ofera confort si pun eticheta elegantei pe durata intregului an.

Noua colectie a fost complimentata de un workshop Scabal, producator mondial de tesaturi premium, care a prezentat o colectie de tesaturi avant garde, inspirate de picturile lui Salvador Dali.

Afla din randurile ce urmeaza ce a inspirat colectia Revelation, cum arata tinutele si piesele de tranzitie propuse pentru 2020 si ce tipuri si blenduri de tesaturi se afla in spatele lor.

Ce aduce nou Colectia Revelation 2020?

Intr-o prezentare de moda incendiara, unde au fost expuse 17 modele noi pentru sezonul 2020, Tudor Tailor a reconfigurat modul in care sezoanele sunt abordate in dressing-ul bărbatului modern si a oferit o selectie de tinute potrivite unui barbat desavarsit, care-si exprima valentele maturitatii.

Noua colectie Revelation by Tudor Tailor aduce in prim plan conceptul pieselor de imbracaminte de tranzitie, unde materiale smart, usoare, dar calduroase sunt personajul principal din procesul de creatie a tinutelor de care un gentleman are nevoie pentru intreaga perioada a anului.

Colectia depaseste constrangerile sezoanelor si propune modele de costume ce pot fi purtate intre sezoane, cand temperaturile variaza foarte mult, iar confortul termic este esential. Croiala impecabila, care urmeaza linia corpului, pune in evidenta o silueta proportionata, oferind in acelasi timp lejeritate si confort.

“Am ales sa cream o colectie care sa depaseasca limita conformismului, sa depasim tiparele de colectii primavara-vara sau toamna-iarna, si sa venim cu o colectie dedicata unui barbat care vrea sa se simta lejer tot anul.” a explicat Alin Copindeanu, CEO si co-fondator Tudor Tailor.

Pentru ca Revelation este o colectie all-season, in paleta cromatica a tesaturilor pentru 2020 se regasesc atat nuante calde, mediteraneene, cu imprimeuri indraznete, cat si piesele specifice evenimentelor cu eticheta Black Tie, care mixeaza nuante de albastru-inchis cu clasicul negru.

Tinutele Revelation prezinta piese vestimentare pentru fiecare moment din viata unui barbat – de la iesirilein care ai nevoie de piese in stil smart-casual, la intalnirile business si pana la costumele speciale pentru evenimente sau ceremonie, cu o eticheta formala, stil gala.

“Conceptul de la baza al acestei colectii are ca element central barbatul care a depasit constrangerile sezoniere, a modei impuse si a unor stiluri care-i limiteaza personalitatea. El este barbatul care a inteles ca eleganta este o stare de bine, in care se bucura de hainele care-i exprima libertatea unui caracter admirabil, care nu trebuie sa fie incomode pentru a fi elegante si care au depasit canonul culorilor si patternurilor impuse.”, a continuat Alin Copindeanu.

Tesaturi de lux inspirate de geniul lui Dali

Evenimentul de lansare s-a incheiat cu un workshop Scabal in care au fost prezentate o selectie avant garde de 12 tesaturi dintr-o colectie speciala numita Vision, inspirata de tablourile lui Salvador Dali.

Un must-have blend pentru tinutele din sezonul rece, dar si pentru anotimpurile insorite, tesaturile Scabal combina matasea, catifeaua sau casmirul cu echilibru si bun gust.

Tesaturile poarta amprenta inovatiei si a traditiei si sunt disponibile in showroom-ul Tudor Tailor.

Tudor Tailor a continuat seria de evenimente tip concept cu care si-a obisnuit prietenii si partenerii care calca pragul showroom-ul din capitala, intr-un nou decor de o elegantă aparte in showroom-ul Rovere. Coordonatele serii au fost eleganta si rafinament, printr-un recital oferit de cei de la Modern Opera, un cooking show pregatit cu preparate specifice bucatariei italienesti, dar si un “cuban cigar corner” complimentat de o gama de bauturi fine.

Tudor. Personal Tailor reprezinta o eticheta masculina de inspiratie britanica si maiestrie italiana, un concept custom made reinventat care sincronizeaza perfectiunea croitoriei de tip englezesc cu nevoile cotidiene contemporane ale unui barbat modern.

Toate modelele din noua colectie Revelation pot fi descoperite si online si in showroom, Tudor Tailor oferind sesiuni gratuite de fitting din partea consilierilor vestimentari.