Cum faci sa iti ascunzi firele de par albe?

1
De Gavrila Alina
25 nov. 2021

Femeile sunt magice, dar atat de diferite. Unele imbratiseaza schimbarea cu ochi buni, altele mai putin. Sunt femei care refuza sa vada vreun fir de par alb si sunt femei care opteaza pentru tranzitii subtile atunci cand vine vorbade schimbarile de look. Iata cum poti acoperi firele albe de par sau sa le maschezi fara prea mari batai de cap.

Foloseste o vopsea permanenta

Pigmentii permanenti te ajuta intotdeauna sa optii rezultatulmult dorit. Incearca Illumina Color alaturi de Koleston Perfect pentru un finish intens. Fiecare dintre aceste produse vor garantaun look natural, indiferent ca vorbim de un par blond, brunet sauroscat.

Foloseste Pure Naturals

Consultati stilistul si vezi ce iti recomanda. O variantapoate fi vopseaua permanenta Koleston Perfect, cu un ados dePure Naturals Resistant Cover.

Ocupa-te de zonele mai rezistente

Parul alb nu creste uniform, motiv pentru care acoperirealui este putin mai dificila”, ne explica Roxana Oprea, Education Manager la Wella Professionals. O distribuire inegala a paruluialb va complica procesul de acoperire, insa ideal este ca produsele de colorare sa fie applicate, incepand cu sectiunilepeste care vopseaua va rezista mai mult timp”, conchide ea.

Obtine culoarea sub o sursa de caldura

Fara o sursa de caldura, vopseaua are nevoie de 30-40 de minute pentru a acoperi firele rebele de par alb, dar cu o temperatura crescuta, poti incheia procesul in doar 15-25 de minute. Important este sa verifici rezultatul inainte de clatire.

Estompeaza firele albe cu ajutorul suvitelor

Acoperirea firelor albe de par nu este singura solutie. Din contra! O metoda foarte lejera si in tendinte este cea in care saoptezi pentru suvite. Astfel, parul crescut natural va fi mai putinvizibil, iar firele albe vor fi estompate de acest efect.

Deschide parul catre varfuri

Este foarte important sa iei in calcul porozitatea parului de la radacina la varfuri. De cele mai multe ori, radacina este ceacare se impregneaza cu culoare cel mai usor, in timp ce varfurileuscate pot absorbi mai multa vopsea. Foloseste un pigment maiintens pentru a acoperi parul alb daca iti doresti o formula maideschisa pe lungimi si varfuri, astfel incat trecerea sa fie uniforma.

Hidrateaza parul cu o masca tratament

In timp, dupa vopsire, pigmentul se pierde, iar parul albincepe din nou sa fie vizibil. In plus, uleiurile naturale se reducin zona scalpului, motiv pentru care ai nevoie de produse care samentina vitalitatea parului. Opteaza saptamanal pentru mascaOil Reflections Hair Mask sau pentru Color Fresh Mask pentruun plus de hidratare.