Cum iti poti inregistra nunta in Realitate Virtuala

1
De Gavrila Alina
28 feb. 2020

Acum poti sa inregistrezi si sa vizionezi in VR – Realitate Virtuala cele mai frumoase momente din viata ta. Nunta, botezul, cununia civila sau orice zi si petrecere speciala din viata ta, pot fi “imortalizate in miscare”.

  1. Ziua in care spui DA” este una cu totul speciala si Univrse isi doreste sa pecetluiasca in amintirea ta acest moment minunat.

Pentru ca intotdeauna pot aparea situatii in care persoanele dragi nu iti pot fi alaturi, pentru ca iti doresti poate sa revezi chiar si tu pasaje importante din ziua cea mare, Univrse iti ofera acum posibilitatea inregistrarii in Realitate Virtuala a cununiei si a nuntii tale incluzand toate momentele cheie ale acestui eveniment special, momente precum: pregatirile dinaintea nuntii, starea civila, cununia religioasa, sosirea invitatilor, dansul mirilor, aruncarea buchetului, momentul taierii tortului sau chiar fuga si rascumpararea miresei.

Cu peste 2 ani de experienta si peste 500 de evenimente si activari VR, una dintre cele mai dinamice si fresh companii de experiente digitale lanseaza in premiera in primavara acestui an un nou seriviciu, filmari in VR. Acesta este atat o noutate pentru piata de nunti si evenimente private cat si o facilitate in plus pe care UniVRse o va oferii in curand actualilor si viitorilor francizati.

In momentul de fata exista sedii (proprii si in parteneriat tip franciza) ce ofera petreceri private pentru adulti si copii in Bucuresti, Ploiesti, Targu-Jiu, Craiova dar la cerere, acest serviciu nou introdus, filmari VR in cadrul evenimentelor, poate fi asigurat oriunde in tara.

Fie ca tu esti in centrul atentiei si doresti sa iti organizezi cu totul special evenimentul din viata ta, fie ca esti invitat la un astfel de eveniment inedit si vrei sa oferi in dar acest serviciu, acesta poate include filmari in Realitate Virtuala de la toate momentele speciale.

Atat filmarile cat si pozele 360 devin niste amintiri cat se poate de vii si reale cu ajutorul echipamentelor digitale ale realitatii virtuale. Pachetele variaza intre 1000 lei si 1500 lei si includ  filmari VR, poze 360 grade, ochelari VR si alte elemente personalizabile.

Pe langa acest concept, poti incerca si o nouaaplicatie inovatoare ce va faciliteaza procesul de organizare a nuntii sau a unui eveniment: https://ality.ro/