Cum sa fii zen: idei altfel pentru echilibru in pandemie

1
De Gavrila Alina
28 oct. 2020

Cu fiecare zi imprevizibila, cu tot mai multe saptamani de distantare, voita sau nu, cu work from home care a trecut deja de pragul de 6 luni, echilibrul si starea de bine par tot mai greu de atins. Asa ca astazi ne concetram pe cateva idei altfel pentru a te simti cat mai bine, care pornesc de la ideea de a te… rasfata.

Cauta linistea acasa…

Atunci cand ai un loc unde  te simti confortabil, in siguranta, este perfect pentru a te incarca cu energie. Fie ca vorbim despre a sta sa citesti o carte intr-un fotoliu cozy, fie ca vorbim despre a privi pe fereastra sau doar a bea o cafea in varful patului, locul care te incarca de energie pozitiva este esential.

… dar mai ales la tine

Echilibrul cu tine este cel mai important. Iar cand parasesti spatiul care te face sa te simti confortabil, poti gasi resurse pentru o doza de energie chiar in tinutele tale. Alege materiale calduroase, care par sa te imbratiseze, culori care linistesc. Iar o idee foarte buna este sa porti accesorii care sa reprezinte ceva pentru tine. De exemplu, bijuterii. Exista o multime de branduri noi, nisate, in editie limitata, cu care poti rezona. Un astfel de brand cu poveste este Curandera – bijuterii minimaliste, cu design contemporan. Insusi numele brandului vorbeste despre vindecare, intregul mesaj al acestuia fiind concentrat pe puterea vindecatoare a iubirii, a naturii, a poveștilor.

Curandera inseamna vindecatoare in spaniola. Este o invitatie de a explora puterea vindecatoare a iubirii, a naturii si a povestilor, de care cred ca avem cu totii nevoie, mai ales in acest context delicat in care ne aflam. De altfel, cei care ajung sa poarte bijuteriile noastre cauta piese fara varsta, lucrate impecabil, cu un stil minimalist, care cauta altceva, nu un simplu accesoriu, ci o poveste, a explicat Anca Negescu, fondator si designer Curandera.ro.

Si peste tot pe unde te poarta pasii

Pentru ca tot am amintit de natura si de puterea ei vindecatoare, nu uita sa iesi cat mai des afara, la aer. Respira aerul de toamna, chiar si cand nu e soare, dar mai ales cand razele lui te pot binedispune. Natura, asa cum spune si Curandera, are puterea de a ne echilibra si de a ne ajuta sa obtinem o stare de bine. Exista o multime de explicatii stiintifice, de studii care atesta acest lucru, dar cel mai bine incearca tu! Bucura-te de o plimbare de cel putin 15 minute zilnic si observa beneficiile acesteia pentru starea ta de spirit.