De Halloween ”decoreaza-ti” casa cu SensoDays.ro

1
De Gavrila Alina
24 oct. 2019

Casa noua, party-uri noi! Ca in fiecare an, cea mai asteptata noapte este aproape aici: Halloween-ul! Ca o gazda perfecta cum esti, te pregatesti din timp de un marator cu prietenii tai cinefili.

Vineri 13, IT, Shinning si lista continua. Dar cum ramane cu decorarea? Simplu, totul este la un click distantape SensoDays.ro.

Decoreazati” casa in stilul care ti se potriveste

Petrecerea trebuie sa fie perfecta, stim! Iti faci lista de dulciuri sirontaieli, selectia de filme este aleasa ”la sange”, apoi terelaxezi, pentru ca atunci cand vine vorba de ”decoratai un prieten de incredere: SensoDays.ro.

Fie ca preferi un tur pe site, fie o vizita in cele doua showroomsdin Bucuresti, Baneasa si Stirbei, la SensoDays gasesti o varietate de peste 100 de brand-uri premium, dedicate celor care isi vor perfectiunea in cele mai mici detalii.

Si cum fiecare nou inceput inseamna, in primul rand, o nouaetapa din viata ta, o schimbare, prima petrecere trebuie sa fie una de neuitat. Mai ales daca prietenii cinefili sunt si foartepretentiosi! J

Cum living-ul este locul in care petrecerea devine funky, peSensoDays.ro gasesti o varietate importanta de brand-uri in functie de dorintele tale. Pentru ca scopul SensoDays ramaneacelasi, indiferent de moment: Sa devenim locul in care casa ideala a fiecarei persoane prinde contur.

Mobilier, canapele si fotolii, covoare, textile decorative, corpuride iluminat, cu cel mai cool design? You name it, we have it!

Iar cum o petrecere spooky nu merge si fara o masa pe cinste, seturile pentru servirea mesei, pe care le gasesti pe SensoDays, se potrivesc perfect cu maratonul cinematografic pe care l-aipregatit. Tu ce preferinte ai?

#Goodtoknow: Cum noua ne plac decorurile adevaratinfricosatoare”, pe langa dovleci, palarii si costume ca in filme, recomandam sa dai un touch aparte casei si cu mobilierein forme inedite, care vor da un plus de fun party-ului.

Dai o nota personala casei tale cu #mysensodays!

*****

Despre Sensodays

SensoDays crede ca fiecare persoana are un vis, o idee despreinteriorul ideal al casei sale. De asemenea, intreaga echipasustine viziunea ca visele pot deveni realitate. Este motivulpentru care Sensodays reuseste sa recomande si sa ofere celemai interesante, mai versatile si mai noi produse si colectii ale brandurilor cu reputatie in domeniul bailor, bucatariilor si al decoratiunilor interioare. Pentru SensoDays fiecare persoanaare o filosofie unica de viata si este misiunea asumata de a o ajuta sa o implementeze in casa visurilor sale.

Cu o experienta de peste 15 de ani in managementulcategoriilor, sute de furnizori auditati permanent si o logisticaimpecabila cu livrare in toata tara SensoDays te invita saadaugi o nota personala. #mysensodays

Pe www.sensodays.ro gasiti peste 100 de branduri premium, iarpentru inspiratie va asteptam in  cele doua showroom-uri din Bucuresti, Baneasa, Strada Bilciuresti nr. 20-22 si Stirbei Voda160-162.