Delta Studio expune, in premiera in Bucuresti, cele mai noi colectii de design interior ale anului 2019

1
De Gavrila Alina
4 iun. 2019

Joi, 30 mai, Delta Studio, lider national in solutii pentru amenajari de interior, a taiat panglica celor mai noi si savuroase ambiente interioare, in showroom-ul principal din Str. Progresului 1-3, Bucuresti.

Evenimentul dedicat tendintelor de ultima ora in design interior a fost organizat in parteneriat cu Ordinul Arhitectilor din Romania filiala Bucuresti si a adus in prim plan branduri exclusiviste, arta contemporana si vedete ale momentului. La evenimentul anual, devenit deja o traditie, au participat peste 300 de arhitecti, designeri de interior si pasionati de domeniu.

In deschiderea evenimentului au adresat un cuvant invitatilor Emil Ivanescu, presedintele OAR Bucuresti, Dragos Bonea, director general Delta Studio, Matteo Mangano, export area manager Devon&Devon si Stefano Agazzi, export area manager Agape.

“Acest eveniment marcheaza si un important parteneriat cu Ordinul Arhitectilor, prin care dorim sa sprijinim colaborarea intre arhitecti, furnizori, dezvoltatori si clienti finali. Delta Studio este o platforma pentru colaboratori, conectata la ultimele tendinte in design, iar anul acesta am investit 50.000 euro in noile ambiente.” Dragos Bonea, Delta Studio
“Sunt incantat ca evenimentul este atat de reusit si se bucura de o prezenta atat de numeroasa. Consider ca am gasit in Delta Studio partenerul cel mai bun pentru promovarea si distributia produselor noastre.” Stefano Agazzi, Agape

Deoarece designul nu exista individual, ci intr-un context amplu in care se influenteaza si interconecteaza la celelalte arte, momentul culminant al serii l-a reprezentat performance-ul artistic marca Rosumovi, oferit de Franke Romania, partener traditional Delta Studio. Actorul, regizorul si coregraful Stefan Lupu a interpretat Carte Blanche, un spectacol extravagant ce imbina senzatii vizuale, senzoriale si sonore in ritmuri contemporane. Un cub transparent iluminat puternic a fost umplut de culoare in dansul sacadat al performer-ului.

Publicul a fost intampinat la intrare de modelul in marime naturala al unei girafe, la randu-i imbracata in albastru. Vazuta in premiera la Salone del Mobile Milano, alaturi de alte produse ce au fost expuse in showroom, Girafa Indragostita a fost semnalul evenimentului ce a inceput la ora 20:00 si a durat pana tarziu in noapte.

Producatorii noi care s-au alaturat brandurilor internationale de renume, parteneri ai Delta Studio, sunt Coverlam (producator spaniol de placi ceramice), Agape si Devon&Devon (producatori italieni de obiecte sanitare). Noile ambiente au fost amenajate de echipa de arhitecti Delta Studio, cu o experienta bogata in designul interior. Devon&Devon ofera o atmosfera clasica rafinata, iar Agape un design modern de exceptie ce pune in lumina piesa centrala: cada Vieques proiectata de Patricia Urquiola intr-un stil hibrid industrial foarte sofisticat. Formele, texturile si cromatica reflecta fidel tendintele de ultima ora in design. Producatorul spaniol Coverlam expune placi ceramice de format surprinzator: lungimi pana la 3,6 m ce redau nobletea pietrei naturale sau intensitatea otelului patinat.
Evenimentul a fost realizat cu sprijinul sponsorilor: Franke, Grohe, Ideal Standard, Kerama Marazzi, Kludi, Porcelanosa, Venis si al partenerilor: Nescafé Dolce Gusto, LG, Floria, Crama Girboiu, Bianca Popp.

Noutatile in materie de design interior pot fi vazute de luni pana sambata, in showroom-ul principal Delta Studio din Bucuresti, Str. Progresului 1-3, Bucuresti.