Descopera pata de culoare din NOILE Max Factor Miracle SHEER Gel

1
De Gavrila Alina
18 mart. 2020

Niciun ten nu straluceste pe deplin fara o pata de culoare sau o urma de bronz, dar stim caefectul dorit e greu de atins cu produsele cu textura pudrata sau cremoasa.

Iti prezentam Miracle Sheer Gel, produsul care promite sa adauge acel ultim retus pentru un look natural si radiant! Textura sa lejera permite aplicarea in mai multe straturi, astfel ca tu alegiintensitatea stralucirii pe care ti-o doresti.

Disponibil in doua nuante de blush si doua de bronzer, Miracle Sheer Gel vine intr-un format confortabil sub forma de stick, pentru o aplicare usoara si controlata, fara cusur. Mai mult decatatat, atunci cand este aplicat, produsul lasa in urma o senzatie de racoare ce-ti alinta pielea.

MIRACLE SHEER GEL BLUSH

YOUR INSTANT BLUSH IN A RUSH

Blush-ul Miracle Sheer Gel este disponibil in 2 nuante:

Miracle Sheer Gel Blush Glowing Sunrise

Miracle Sheer Gel Blush Dreamy Rose

The Miracle Sheer e solutia la indemana oricand tenul tau are nevoie de o tenta de culoare. Textura lejera si senzatia racoritoare pe care o lasa la fiecare aplicare fac din el produsul ideal pentru un finish impecabil. Trucul meu e sa amestec si sa combin toate nuantele de blush sibronzer ca sa obtin un look personalizat”, a declarat Wendy Rowe, Director Creativ al Max Factor.

MIRACLE SHEER GEL BRONZER

YOUR INSTANT BRONZE IN A RUSH

Bronzerul Miracle Sheer Gel este disponibil in nuanta Light Bronze.

Pentru femeile care se tem sa nu exagereze cu bronzerul, Miracle Sheer Gel e solutia care nu da gres. Un strat natural de bronz ce-ti acopera cu blandete pielea rapid, usor si fara batai de cap! Aplica-l in zona pometilor si de-a lungul nasului pentru a obtine un look natural, ca o mangaiere de soare”, a declarat Wendy Rowe, Director Creativ al Max Factor.