Descopera Romania in siguranta!

1
De Gavrila Alina
17 aug. 2021

Freewheel este primul brand din Romania care ofera un pachet complet de asigurare pentru utilizatorii de vehiculeelectrice, trotinete electrice si hoverboard-uri!

Achizitia unui vehicul electric reprezinta o alegere importantapentru oricine, iar siguranta este unul din cele cele maiimportante aspecte atunci cand un utilizator de trotineta electricaeste in trafic, insa acum, alegerea va fi mult mai usoara, pentruca poti beneficia de pachetul de asigurari oferit de FreeWheelpentru orice vehicul electric marca Freewheel si Lexgo.

FreeWheel pune pret pe siguranta ta!

Incepand cu luna August, te poti plimba linistit cu trotinetele sihoverboard-urile electrice pentru ca FreeWheel vine in intampinarea ta cu un pachet complet de asigurari format dindoua tipuri de asigurari distincte, ce te vor proteja atat pe tine, ca utilizator, in fata unei situatii neprevazute, cat si pe trecatorisau persoanele terte:

Asigurarea de Raspundere Civila fata de terti prin care estiacoperit in cazul in care produci daune materiale si/sau vatamaricorporale tertilor, in timpul utilizarii trotinetei si/sauhoverboard-ului;

Asigurarea Personala de accidente, prin care esti protejatpentru vatamari corporale pe care le-ai putea suferi in timpulutilizarii trotinetei si/sau hoverboard-ului pe care tocmai l-ai achizitionat.

Poate te intrebi… Cum pot beneficia de asigurare? Este foartesimplu! Achizitionezi o trotineta electrica sau un hoverboard marca FreeWheel sau LexGo de la orice partener de pe teritoriulRomaniei si apoi intri pe site-ul asigurare.freewheel.ro, completezi formularul in doar patru pasi simpli si vei primi pe adresa de email pachetul tau complet de asigurare.

FreeWheel revolutioneaza piata vehiculelor electrice, fiindprima companie din acest segment ce pune la dispozitiaclientilor sai un pachet complet de asigurari, ce se poate activala cumpararea unui produs FreeWheel sau LexGo. FreeWheelnu ofera doar un produs, ci un pachet complet care sa oferesatisfactie, bucurie, emotie, sentimentul de libertate, dar nu in ultimul rand siguranta. De aceea, consideram ca acest pachetde asigurari ofera un grad de siguranta in plus unui utilizatorde trotineta atunci cand acesta este in trafic. Pachetul de asigurari este incheiat prin intermediul Otto Broker, la asiguratorul Grawe Romania, a declarat Alexandru Dragoiu, Director General E-Boda si FreeWheel.

#Goodtoknow Pentru a veni in intampinarea clientilor nostri, in perioada 01 August – 31 Octombrie, FreeWheel va oferi acest pachet de asigurari GRATUIT, la achizitionarea de la orice partener de pe teritoriul Romaniei a unui vehicul electric marca FreeWheel sau Lexgo. De asemenea, pot beneficia de campaniain curs si clientii care au achizitionat un produs FreeWheel sauLexGo incepand cu data de 01 iulie 2021. In acest caz, pachetul de asigurari va intra in vigoare dupa activarea beneficiului pe site-ul asigurare.freewheel.ro.

Cu vehiculele electrice marcile FreeWheel si LexGo esticomplet protejat si poti fi relaxat sa descoperi Romania!