Designerul international Karim Rashid semneaza colectia de obiecte sanitare DALET Color din portofoliul Delta Studio

Avatar1
De Gavrila Alina
7 dec. 2020

Investitia in productia acestei game este de peste 50.000 euro, suma care se adauga la investitiile totale de 2,5 milioane de euro in dezvoltarea brandului DALET

DALET, brand romanesc de obiecte sanitare si mobilier de baie aflat in portofoliul Delta Studio si destinat segmentului smart luxury, a lansat DALET Color, o colectie exclusiva semnata de Karim Rashid, unul dintre cei mai renumiti designeri contemporani internationali.
„Este pentru prima data cand renumitul designer Karim Rashid semneaza o colectie de obiecte sanitare produse de un brand romanesc”, a declarat Dragos Bonea, proprietar al furnizorului de amenajari interioare Delta Studio, din portofoliul caruia face parte brandul DALET. „Colaborarea dintre Karim Rashid si brandul DALET este un rezultat al preocuparii noastre constante in privinta inovatiei si creativitatii si vizeaza designul si selectia culorilor pentru produsele din colectia DALET Color by Karim pentru amenajarea baii.

Aceasta colaborare reprezinta o recunoastere a calitatii produselor DALET si un proces de a aduce in casele romanilor cele mai noi tendinte si inovatii din industrie, cultivandu-le gustul pentru frumos.”
Artizan al culorii si al formelor fluide, Karim Rashid ofera un suflu vibrant colectiei de obiecte sanitare DALET si semneaza designul lavoarelor, alaturi de selectia a peste 15 tonuri de culoare pentru lavoare si cazi. Ocru intens, verde temperat, roz pudra fac parte dintre nuantele sofisticate propuse de designer pentru portofoliul DALET Color. Noua colectie permite atat realizarea de ambiente minimaliste, cat si utilizarea acestor obiecte sanitare in amenajarea bailor cu design clasic adus usor in contemporan.
„Multi dintre noi am crescut in locuinte cu bai cat se poate de comune, dotate cu obiecte sanitare albe. Odata cu lansarea brandului DALET, ne-am propus sa transformam acest spatiu prin integrarea unor produse de autor si a unor solutii de amenajare semnate de arhitecti talentati din Romania. Ne dorim ca baia sa fie mai mult decat un spatiu cu rol functional si de aceea, pentru gama de obiecte sanitare colorate, am ales viziunea lui Karim Rashid, care va aduce culoare si stil”, a declarat Dragos Bonea.
Produsele pot fi comandate online de pe site-ul www.deltastudio.ro, www.dalet.ro sau prin reteaua de distribuitori a brandului. Clientii care isi doresc o amenajare unica pot vedea noua colectie in showroomurile Delta Studio, unde vor putea primi un pachet complet de servicii, care include de la consultanta in amenjarea si realizarea proiectului pana la transport, montaj, garantie si postgarantie.
Investitiile in dezvoltarea brandului Dalet au atins nivelul de 2,5 milioane de euro si au fost demarate acum patru ani, pornind de la experienta Delta Studio in a identifica tendintele moderne in designul de interior. Aceasta suma include investitia de 0,5 milioane de euro in dezvoltarea unor capacitati proprii de productie pentru fabricarea mobilierului de baie (Terramob – Piatra Neamt), precum si finantarea stocului de materiale si produse finite. In prezent, gama Dalet include un numar de 650 de produse.
Obiectivul brandului Dalet este dezvoltarea unei game de produse care sa ofere design si calitate la standarde inalte, la un pret accesibil segmentului mediu din piata romaneasca. Produsele din gama Dalet sunt cu 30%-50% mai ieftine comparativ cu brandurile internationale consacrate, in conditii de fiabilitate si termene de garantie similare, disponibile pe stoc si cu livrare imediata.
Principalele canale de vanzari ale produselor din gama Dalet sunt showroom-urile Delta Studio si ale retelei de distribuitori (41%), dezvoltatorii imobiliari (28%), magazinul online al Delta Studio si alte platforme (21%) si segmentul horeca (4%).
Despre Karim Rashid
Karim Rashid este unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati designeri contemporani, cu un portofoliu de peste 3.000 de proiecte. Lucrarile sale au devenit legendare in peste 40 de tari din lume si recunoscute global cu peste 300 de premii, inclusiv mult-ravnitele Red Dot Design Award (2012), Canadian Designer of the Year (2001), premiul George Nelson (1999).
Despre Dalet
Dalet este un actor emergent pe piata obiectelor sanitare din Romania, cu un portofoliu considerabil de clienti particulari si business. De aproape 5 ani, brandul aduce publicului cele mai noi tendinte in designul bailor, urmarind cerinte stricte de calitate dar si incadrarea intr-un buget moderat. Clientii Dalet sunt beneficiarii unor ambiente atragatoare atent configurate de specialisti in design interior, pentru a atinge un standard ridicat de confort si reprezentativitate.