Detergentul de rufe pudra si gel SANO MAXIMA – o tehnologie avansata ce combina o curatare in profunzime cu un parfum intens!

1
De Gavrila Alina
19 feb. 2020

Inspirati de femeile puternice care pot face doua lucruri in acelasi timp, specialistii SANO au creat gama Sano Maxima care curata hainele puternic, intens si lasa un parfum de lunga durata, pentru a oferi rezultate maxime.

Detergentul de rufe MAXIMA, disponibil in forma de pudra dar si gel, este unul dintre cele mai noi produse lansate de Sano in Romania, fiind o combinatie unica de trei ingrediente puternice care elimina diferite tipuri de pete, si ofera un parfum intens.

Detergentii de rufe Sano Maxima sunt produse cu cele mai avansate tehnologii pentru o curatare in profunzime – enzime, oxigen activ, detergent dar si un parfum intens prin tehnologia Microcapsules Lock, ce ofera o eliberarea lenta a unui parfum de lunga durata.

Detergentul de rufe MAXIMA, pudra si gel, este disponibil in 3 variante: Mountain Fresh, Spring Flowers si Baby – varianta testata hipoalergenic si dermatologic. Detergentul pudra MAXIMA este disponibil in format de 2 kg, 4 kg si 6 kg, in timp ce detergentul gel MAXIMA are o formula concentrata cu 20 de spalari / 1 litru si 60 spalari / 3 l de sticla. Puteti descoperi intreaga gama de produse pe: https://maxima.sanoromania.ro/.

Conform cercetarii Omnibus realizata in 2019 in randul unui esantion de 540 de femei din Romania*, 85% dintre respondente ar dori sa cumpere si sa incerce un nou detergent de rufe, care sa ofere o curatare in profunzime si sa aiba un parfum intens, iar 63% spun ca doresc un detergent de rufe care face ambele: sa indeparteze eficient petele si, de asemenea, sa ofere un parfum puternic. Iar Sano ofera exact ceea ce isi doresc consumatorii, prin detergentul de rufe Sano Maxima.

Produsele sunt disponibile in retelele comerciale: Auchan, Metro, Cora, Real, Dedeman, Unicarm, Carrefour, Selgros, Mega Image, DM, precum si in magazinele traditionale cu produse de curatenie, dar si online.

In Romania, SANO este prezent de mai bine de 15 ani si are un portofoliu de peste 400 de produse intr-o varietate de categorii: articole de toaleta si igiena personala pentru adulti si bebelusi, produse de curatenie si mentenanta, detergenti pudra, lichizi si balsamuri de rufe, insecticide si pesticide, produse din hartie si produse dedicate segmentului HoReCa si industrial. Fondat in 1965, SANO este liderul de piata in preferintele consumatorilor pentru produse de curatenie a casei si de igiena in Israel.