DIN INIMA ARDEALULUI IN MILITARI SHOPPING! -BRANDUL ROMANESC ” STROIE BACIUL SIBIAN” DESCHIDE UN NOU MAGAZIN IN BUCURESTI-

Avatar1
De Gavrila Alina
12 oct. 2020
Brandul romanesc ” Stroie Baciul Sibian” deschide un nou magazin cu produse traditionale din zona Sibiului in incinta  Militari Shopping din Bucuresti.
Inaugurarea noii locatii va avea loc vineri, 16 octombrie, de la orele 17:00, iar la eveniment vor participa atat echipa Stroie Baciul Sibian, cat si vedete autohtone si jurnalisti, care isi doresc sa promoveze aceasta afacere romaneasca, dar si o dieta sanatoasa, bazata pe produse bio. Pentru a marca deschiderea noului magazin, fondatorii brandului, Claudia si Dumitru Stroie, vor lansa piesa ”Hai, omule si petrece”, care va fi interpretata in premiera la eveniment.
”Stroie Baciul Sibian”- Specialitati ardelenesti:
Proiectul ” Stroie Baciul Sibian” a fost gandit si implementat de catre Claudia si Dumitru Stroie, doi cantareti de muzica populara din comuna Jina, Marginimea Sibiului, unde si-au insusit secretele prepararii specialitatilor ardelenesti, sanatoase si cu gust.
De peste 10 ani cei 2 antreprenori se dedica trup si suflet atat cantatului, cat si artei culinare, pe care doresc s-o aduca in casa fiecarui roman.
Sub deviza ”Calitate pe gustate”, Stroie Baciul Sibian comercializeaza preparate sibiene delicioase, dupa retete autentice, din gospodaria proprie, precum: carne/mezeluri, branzeturi/lactate, dulciuri si produse de panificatie, bauturi si siropuri. Toate produsele sunt proaspete, fara aditivi si foarte gustoase, iar preturile sunt potrivite oricarui buzunar.
Un nou magazin in Militari Shopping din 16 octombrie:
Din 16 octombrie 2020, brandul ”Stroie Baciul Sibian” se extinde cu un nou magazin in capitala, deschis in Militari Shopping.
Inca din ziua inaugurarii, romanii vor avea ocazia sa deguste specialitatile traditionale ardelenesti, create cu pasiune si cu pricepere de catre Claudia si Dumitru Stroie: preparate originale din carne, branzeturi gustoase, bauturi si siropuri naturale, cozonac, zacusca, sorici si multe alte produse delicioase.
Primii cumparatori vor avea ocazia sa se convinga de calitate pe gustate si sa achizitioneze preparatele la preturi fara concurenta.
Detalii complete despre produse pe www.baciulsibian.ro